Selam sevgili arkadaşlar. Daha önce samsung note 8 kullanıyordum çokta memmun idim taki ekran arkasından klavye yazıları okunana kadar. Şimdi iphone ye geçtim samsunga göre çok karışık. neyse gelelim yardım konusuna (İOS 14.2 XS MAX) Kullanıyorum tuş kilidi kapalı iken ekran saatinin gözükmesini istiyorum. Bazıları yok öyle birşey diyor. Nasıl olur sözde en mükemmel telefon idi samsungda var bunda nasıl olmaz diye düşündüm. Youtube den baktım var bir tane video onunda arkaya fon müziği eklemişler ve çabuk çekim olduğu için birşeyler görüp yapamadım yardımınızı rica ediyorum saygılar sunuyorum..
NOT eğer kendinde orjinalinde var ise öyle bir uygulama tarifinizi rica ediyorum, Yok ise App Storeden birşeyler indirip yapmak istemiyorum çünkü orda var bir kaç tane
İphone Tuş Kilidi Saati İçin Yardım
Re: İphone Tuş Kilidi Saati İçin Yardım
Tarif ettiğiniz teknoloji "Always on display" olarak adlandırılıyor.
Google aramasında çözüm net olarak belliyse sizi direkt bilgiye yönlendirebiliyor. Always on'da da bu durum var. Oradaki örnektekini uygulayın.
Google Arama Yönlendirmesi İçin Tıklayın
Google aramasında çözüm net olarak belliyse sizi direkt bilgiye yönlendirebiliyor. Always on'da da bu durum var. Oradaki örnektekini uygulayın.
Google Arama Yönlendirmesi İçin Tıklayın
verdiğiniz linktekini izledim. İngizlizcenin isini anlamam malesef. ama oda üstteki yazdığım gibi oda App Storeden uygulama indiriyor ve ben onu istemiyorum teşekkür ediyorum uğraşınız için
Apple direkt bu teknolojiyi desteklemiyor. Android telefon kullanın.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Yanlış anlamayın... Ne kadar acınası bir durum. O kadar aç gözlü ve sahtekarlar ki, ekranda saat göstermek için uygulama indirmen gerekiyor. Yani çok sığ bir görüş olabilir ama bir "teknolojinin" bu durumda olmaması gerekiyor.
Yardım edemediğim için üzgünüm.
Yardım edemediğim için üzgünüm.
rica ederim üzülmenize gerek yok. Bende onu demek istemiştim hani güya iphone tekti dünyada? oysa samsung o kadar rahatki anlatamam. Ama dediğim gibi ekrandan klavyenin yazıları ve rakamları resmen okunuyor. Bir kere değiştiler pahalı olduğu için bir daha değişmeyiz dediler garantisi olduğu halde. Böyle alçaklık görülmüş değildir. Neyse sağlıkolsun
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Hmmm... Telefonum bozulduydu samsung da almayayım o zaman. 
En iyisi elimdekini yaptırayım.
En iyisi elimdekini yaptırayım.
Teşekkür ediyorum zahmetiniz için o dertten kurtuldum tekrrar samsung'a geçerek :)