FAB (Firewall App Blocker) Hakkında

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8798
Kayıt: 13 Tem 2018, 17:11
Teşekkür etti: 208 kez
Teşekkür edildi: 345 kez

Re: FAB (Firewall App Blocker) Hakkında

Mesaj gönderen shampuan »

Teşekkürler arkadaşlar, konu nerden nereye geldi.

Ufak bir iş için yapılmış -her- yazılımı ilaçlamak bana gereksiz geliyor. İlaçlısı da var elimde zaten. Sorun şu ki, ilaçlı kullanacak olsam bandicam veya diğer meşhur şeyi kullanırdım... :?: Şİmdi adı aklıma gelmedi biliyorsunuz onu, herkes kullanıyor hani.

Aslına bakarsanız, forumda açtığım başlıklardaki sorunlarımın çoğunluğuna yazılım ve yöntem seçmekteki titizliğim neden oluyor. Uyuzluk da diyebiliriz. Buna psikoloji biliminde, kişisel gelişimde "konfor alanı" diyoruz. Hani kendinizi geliştirmek, kısır döngüden çıkmak için konfor alanınızdan çıkın deniyor, denk geldiniz mi bilmiyorum. Bu durum da öyle.

Çakıcaksın windowsu, çakıcaksın krekli kasperskiyi, herkes ne yapıyosa onu yapıcaksın... Ama ben yapamıyorum. İhtiyacım gereği, bir işi o yoldan değil de başka bir yoldan yapmam gerekiyor. İşte burada sıkıntılar başlıyor. Başlıktaki FAB'ı tercih etmem de burada devreye giriyor. Adam honeywiev diye program yapmış. Ama internet varken neye tıklatırsam hakkında bilgi çalıyor ki, güncellemesi kapalı olmasına rağmen geç açılıyor gıç kadar fotoğraf. Ben de FAB ile engelledim sorun kökünden çözüldü. Sevmem öyle takıla takıla yürüyen işi. 8)
Cevapla