Heklendi mi, algoritması mı bozuldu, toplumlar üzerinde sinir hastalıkları çoğalsın diye mahsus mu yapıyolar anlamadım. Çaresini bilen varsa (belki yeni bir ayar çıkmıştır ne zamandır bakmıyorum) bir zahmet yardım etsin.
Karşılaştığım -istemediğim- kanallardan bazıları:
-Paslı küflü antika eşyaları, ingiliz anahtarı gibi şeyleri restore etme videoları.
-Savaş tarihi videoları yerli/yabancı bol bol çıkıyor.
-Şimdi hatırlamadığım, konusu net bir çizgiden olmayan, hiçbir zaman benzerine tıklatıp bu ne diye izlemediğim ilginç yabancı kanalların videoları, mesela trenlere ne oldu? diye Otomatik çevirilmiş başlık, yayıncısı yabancı. Bu ne şimdi banane trenlerden dötüne girsin tren.
-Telefon melefon ürün inceleme (aslında reklam yapma) videoları. Zerre kadar ilgilenmiyorum.
-Yabancı matematik kanalları. diferansiyel denklemler, neden sıfır? X nasıl ortaya çıktı? Sonucu bulunamayan işlem, ebenin .... şeklinde uzayıp gidiyor. Bu şekilde konusu matematik olan kaç milyon tane kanalı bu kanalı bir daha gösterme dedim bilmiyorum geri zekalı olsa anlar ki ben matematik videosu görmek istemiyorum.
-Fizik videoları. Bir önceki madde ile aynı...
-Şanzıman nasıl çalışır, dişli mekaniği, 3D yazıcıda saat yapmak, mekanik, hareketli parçalar dersleri, zart zurt alet edevat... Engelledikçe çil yavrusu gibi yerine yenileri geliyor.
-Silah inceleyen yabancı kanallar. Bu silahı Türkler mi kullanmıştı, bilmemne makineli tüfeğinin amazing çalışma şekli, ünlü bilmem ne yapımı ağır toplar...
-Son zamanlarda ağır bir programlama öğrenme videoları bombardımanı altındayım kaç milyonunu engelledim ve daha kaç milyon tane daha gelecek inanın bilmiyorum ve google beni okuyorsa buradan da yazıyorum: programlama ile ilgilenmiyorum!
Daha bu ve buna benzer ilgi alanımda olsun veya olmasın o kadar çok video önerisi var ki inanamazsınız. Sizde de oluyor mu? bende son zamanlarda oluyor (1-2 haftadır).