Windows 10 ile ilgili sorularım

Windows 10 ile ilgili bilgi paylaşım alanıdır
Kullanıcı avatarı
south
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 102 kez

Windows 10 ile ilgili sorularım

Mesaj gönderen south »

Değerli arkadaşlar

Geç de olsa windows 7 den 10'a geçiş yapmış bulunmaktayım bir kaç sorum var cevaplar için şimdiden teşekkürler

1. Deneme sürümü sonunda nette satılan ucuz keylerden alıp lisanslı kullanmak istiyorum bu konuda bir kaç şey okudum ama forumdaki arkadaşların da görüşünü almak isterim

2. Windows 10 da android gibi oturum açma olayı var herhalde oturum açıp etkileştirince google drive gibi onedrive üzerinden bir senkronizasyon sürecimi işliyor.Oturum açınca ne gibi özellikleri sağlanıyor

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19793 kez

Re: Windows 10 ile ilgili sorularım

Mesaj gönderen velociraptor »

Windows 7 lisansız yasal ise bildiğim kadarı ile halen windows 10 lisansı alabiliyordun , Windows 7 sürümün lisanslımıydı ?
1. Yerinde olsam lisansa para vermez ilaçlardım
2. Microsoft hesabı ile oturum açmanın avantajlarını aşağıdaki makaleden okuyabilirsin
https://www.sordum.net/38457/microsoft- ... l-hesapmi/
Kullanıcı avatarı
south
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 102 kez

Mesaj gönderen south »

teşekkürler velociraptor hocam Windows 7'im lisanssızdı zaten deneme sürümü diye yükledim ama office 2016 kurunca onun ilacı windows 10 u da halletti nasıl olduysa, ilginçtir yakalamadı da halen senelerdir ilaçlı kullanırım windowsu da hesaplı falan olunca güncelleştirmeler falan uygun fiyatlı alayım dedim senkronizasyon olayı da beni cezbetti açıkcası eve ve okula windows 10 kurup işlerimi daha etkin yaparım diyordum ama çok bir artısı yok herhalde, yani bilmediğim ama işimi kolaylaştıracak bişiler var mı acaba onlara bakıyorum
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 19 kez
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

1.Lisans almanızı bende tavsiye etmem yüzlerce temiz lisans yazılımları mevcut paranıza yazı, yapamıyorsanız herşelilde yardımcı olurum.
2.Kişisel hesabız ile giriş yapınca onedrive 5gb ücretsiz hesapta kazanıyorsunuz ve belgelerınız masaüstünüz tamamen senkron oluyor bu çok güzel bişey ama boyut yeterli değil, bu arada windows uygulamaları rövanşta o yüzden kişisel hesap kullanmanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Ben bir ara microsoft'a lisansla ilgili bir soru sormuştum, microsoft hesabı o zaman lazım olmuştu. Yardımcı da oldular. Ama ben gereksiz diyorum.
Windowsu ilaçlı kullanabilirsiniz. Depolama için google ve yandex yeterli bence. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam senkronizasyon için bu servislerin yazılımları da mevcut faydalanabilirsiniz.

Kolay gelsin.