Şu işe yaradı ama kısmitrasmus yazdı: 08 May 2020, 19:25 Madem kotan bitti sana daha kolay bir çözüm yolu sunayım. Senin istediğin aslında yerel makinende bbcode ile konu içeriği hazırlamak. Bunun için yerel makinene birşey kurmana gerek yok. Arama motorlarında bbcode editor diye arama yaparsan istediğin şeyin olduğunu göreceksin.
Ben aşağıya iki tane bağlantı bırakacağım. Programlar windows altında çalışıyor. Sende wine var diye hatırlıyorum , çalıştırmak senin için zor olmaz.
Her konu için de ayrı ayrı içerik hazırlamana gerek yok. Bir tanesini dosya olarak kaydettikten sonra kalıp olarak kullanabilirsin. Zaten ondan sonrası senin için kopyala ve değiştir yapmak olur.
1- bbEditor 0.1a: Çok eski ve temel bir program (Taş devrinden kalmış :D). Galiba javayla çalışıyor.
https://yadi.sk/d/ieK4SDBYz7_vfw
2- bbEditor 1.0.4.4: Nispeten güzel bir program. Klavyeden "Alt+p"tuş kombinasyonuyla ya da Menüden:File>Preview ile önizleyebiliyorsun. Yazdıklarını dosyaya kaydedebilir ve sonra tekrar açabilirsin.
bbEditor 1.0.4.4
3- BBCeditor1135b: Bu program güncel ve hayal edemediğin kadar özellikleri var. Kodları dahi düzenlemene izin veriyor. Bunu kullanmanı tavsiye ederim.
BBCeditor1135b
*Edit: Programlar işini görürse sitede konusu açıp ihtiyacı olanlara yardımcı olursun.
phpBB Sitesi Nasıl Kurabilirim Lokal Pc'ye(Çözüldü)
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Re: phpBB Sitesi Nasıl Kurabilirim Lokal Pc'ye(Çözüldü)
BBCeditor 1135b'yi dene, en kapsamlı ve günceli. Neyi yapamadın programla?
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Öncelikle teşekkürler sayın üye....trasmus yazdı: 08 May 2020, 22:57 BBCeditor 1135b'yi dene, en kapsamlı ve günceli. Neyi yapamadın programla?
Hakikatten doğru imiş, "AKIL AKILDAN ÜSTTÜND'dür.Senin yönlendirmen olmasaydı Wine 1.6.2 çalışan randımanlı Windows yazılımını bulamazdım yada İndex.html dosyası üzerinden çalışan SCEditör html yazılımını bulamazdım
SCEditör :
https://www.sceditor.com/
Wine 1.6.2 'e kurduğum yazılımın tanıtımını Free Yazılım bölümünde konusunu açacağım
Sorununum çözülmesine sevindim. Yalnız konu başlığındaki soru ile çözüm bir birlerine hiç benzemiyor :)
Başlığı görüp gelenlerin sonu hüsranla bitecek anlaşılan.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Başlık öyle kalmasında fayda var, çünkü ben kendimi biliyorum bir fırsatını bulduğumda bu forum'u lokal pc ye kuracağım....İşte yaptığım her işlemi resimlerini çekip buraya iliştireceğim.Yani buraya bakan ziyaretçi/üye hüsrana uğramayacak....trasmus yazdı: 08 May 2020, 23:53 Sorununum çözülmesine sevindim. Yalnız konu başlığındaki soru ile çözüm bir birlerine hiç benzemiyor :)