En iyi Laptop işlemcileri

En iyi ekran kartları

Preis : Fiyatı
Spitzenklasse : En Üst sınıf
Oberklasse : Üst sınıf
Mittelklasse: Ortasınıf
Einsteigerklassse: Başlangıç seviyesi

Ben alacağım bir dizüstü (parasını biriktirmeye başladım bile) alacağım makine, 5000 TL ve üzeri..... (Birkez alacağım ve bir daha da makine almayacağım,çünkü ölmüş olacağım,biliyorsunuz ölüler bilgisayar kullanamaz.....!)velociraptor yazdı: 24 Eyl 2019, 23:16 Laptop alacağın zaman haber ver online sitelerden (N11 veya hepsiburada) Uygun fiyatlı araştıralım birlikte

Yok masaüstü almayacağım(ben masaüstünü kendi teknoloji dünyadam sonsuza kadar çıkarttım.Mobilite varken niye sap gibi tek bir noktaya sabitleneyim)

Abi alamam mümkün değil. Aileden harçlık ile yaşayan bir insanım. Benim işimi görecek laptoplar 5000TL'nin üzerinde. İşlemci çekirdek sayısı 4 olmalı ve 2.4ghz civarından aşağı olmamalı. 4Gb ile 8GB ram olmalı. Ram kullanımı dual channel yani iki modül olmalı böyle olunca yüzde 30 kadar daha performanslı oluyor. Yani 2+2 bile olsa işimi görüyor yeter ki iki kanal olsun. HDD önemli değil. Ama illa SSD olacaksa, yanında mutlaka HDD'de olmalı. 250GB bile işimi görüyor. Ekran çipi paylaşımlı olmamalı. Oyun oynamayacağım ama performans gerektiren işlerde laptoplar bayılıyor.velociraptor yazdı: 24 Eyl 2019, 23:16 Laptop alacağın zaman haber ver online sitelerden (N11 veya hepsiburada) Uygun fiyatlı araştıralım birlikte