Koruma Programı Arıyorum
Koruma Programı Arıyorum
Selamlar ve saygılar herkese selam olsun çoktandır gelemedim buraları özlemişiz :) sevgili arkadaşlar iyi bir koruma programımı desem ne desem ben anlatayım siz adını koyun..samsung tablet için indirdiğim videoların silinmesini istemiyorum çocuklar için indire indire bıktım ben indiriyorum çocuk izlerken siliyor yalnız internetle bağlayıntısı olmayacak çünkü videoları indirip interneti kapatıyorum çocuk internete girmesin diye sadece o videoları izliyor nasıl oluyorsa her seferinde siliyor çöpten çıkartıyorum ama çalışmıyor benim eskilerden bildiğim deep freeze vardı onuda indirdim tablete ingilizce olduğu için anlamıyorum imel istiyor adres açıyorum felan hata veriyor önce normal çalışıyordu kısacası bu anlattığım durum üzerine önerilerinizi rica ediyorum özet olarak videolar silinmesin benim isteğim sayfılar
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
Re: Koruma Programı Arıyorum
Merhaba :D , hoşgeldiniz tekrardan, öncelik olarak hangi işletim sistemi mevcut tablet de ona göre önelerilerde bulunabılırım.
Pardon samsung deyince anlaşılır sanmıştım,AndroidOnd3rkor yazdı: 08 Eyl 2019, 13:53 Merhaba :D , hoşgeldiniz tekrardan, öncelik olarak hangi işletim sistemi mevcut tablet de ona göre önelerilerde bulunabılırım.
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
Samsung Windows kurulu tabletleride mevcut :D, klasör kilitleme filan baktım ama direk videoları kitliyor izliyemez, cihaz rootlu olması lazım okuma ve yazma izinlerini düzenlemek içinde başka bişey bulamadım.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Maalesef bildiğim kadarıyla androidde öyle birşey yok. (Detaylı araştırmadım)