Bu aşağıda ekran görüntüsü verilen siteyi kullanarak hata veren yazılımın isteği dosayayı sürüm ve işletim sistemine dikkat etmek kaydıyla indirip ya yazılımın kurulu olduğu dizine atın ya da sistemin system32 dizinine atıp sistemi yeniden başlatarak bu tür sorunlardan kurtulun.....
burak35 yazdı: 06 Nis 2019, 14:33
kaynak için teşekkürler eskiden oyun oynarken bazen dll hatası alırdım her aman olmasada mutlaka birilerinin işine yarayacaktır
Mutlaka değil, kesinlikle sen ben dahil herkesin içine yaracağı kendi bir web sitesi.....
burak35 yazdı: 06 Nis 2019, 14:33
kaynak için teşekkürler eskiden oyun oynarken bazen dll hatası alırdım her aman olmasada mutlaka birilerinin işine yarayacaktır
Mutlaka değil, kesinlikle sen ben dahil herkesin içine yaracağı kendi bir web sitesi.....
aynen öyle çalışmayan oyun yada programlar için güzel çözüm olacak
İnterneti olmayanlar için dev dll arşhive pacık gibi birşey yok mu? Geçen gün transmission kurdum, dll eksik hatası verince hadi len dedim kaldırdım. Hangi birisi için dll arıcam ben her program dll istiyor?!..
shampuan yazdı: 07 Nis 2019, 18:33
İnterneti olmayanlar için dev dll arşhive pacık gibi birşey yok mu? Geçen gün transmission kurdum, dll eksik hatası verince hadi len dedim kaldırdım. Hangi birisi için dll arıcam ben her program dll istiyor?!..
program kurulumda dll hatası çok can sıkıcı olabililyor
Sen istersin de olmaz mı? :) Birisi dll dosyalarını setup haline getirmiş.
Sen istersin de olmaz mı? :) Birisi dll dosyalarını setup haline getirmiş.