K-Lite Codec Pack 980 Mega sürümü
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
K-Lite Codec Pack 980 Mega sürümü
Bu sürüm internet ortamında yok gibi birşey. Bundan sonra çıkan sürümlerde ciddi sorunlar var. Mesela seek çubuğu dediğimiz videoyu elle ileri-geri aldığımız yerin bir hassasiyeti vardır. Burayı fareyle tutup hassas şekilde oynattığımızda fareyi nerede bıraktıysak videonun tam orasına gelmesi gereklidir. 10'lu sürümlerden beridir bu hassasiyet mahvedilmiştir ve bir milim geri oynattığınızda imleç ya çok gerilere ya da çok ilerilere zıplamaktadır. SMPlayer gibi video oynatıcılarda sırf bu yüzden gıcık olduğum bu özelliği K-Lite içinde bulunan Media Player Classic'e de eklemeyi başararak tahammülü zor hale getirmişlerdir. Ayrıca bir videoya tıkladığınızda açılma süresi de şaşılacak şekilde uzamıştır.
Aşağıda paylaşacağım paket, herşeyin rezil edilmeden hemen önce paylaşılmış ideal ve gayet kullanılabilirliği olan son sürümdür. Hala bazı sorunlarla karşılaşma olasılığınız olabilir. Şahsen ben karşılaşmadım. Uyumluluğu gayet iyidir. Windows XP'den güncel windows 10 lara kada desteği vardır. Bizzat yapımcıları tarafından bilinmeyen bir sebeple yayından kaldırılmıştır.
Kullanmasanız da arşivinizde dursun lazım olur:
K-Lite Codec pack 9.8.0 Mega paket indirme linki (32bit)
https://drive.google.com/open?id=1AoWet ... zyr4glZ02y
64bit:
https://drive.google.com/open?id=1U9mnZ ... -TrlfVCx62
64bit indirme linkindeki dosya 7z dosyasıdır; winrarla çıkarılsa da hata verir, 7z uyumlu bir arşivleyici ile çıkartınız!
64bit dosyası içinde iki ayrı sürüm bulunur birinin media player classic'i olmayabilir. 999 sürümünün vardır. İstediğinizi kullanın 980Mega olanın media player classic video oynatma motoru yoksa ayrıca media player classic indirip kurabilirsiniz içine entegre olur sorun olmaz.
Aşağıda paylaşacağım paket, herşeyin rezil edilmeden hemen önce paylaşılmış ideal ve gayet kullanılabilirliği olan son sürümdür. Hala bazı sorunlarla karşılaşma olasılığınız olabilir. Şahsen ben karşılaşmadım. Uyumluluğu gayet iyidir. Windows XP'den güncel windows 10 lara kada desteği vardır. Bizzat yapımcıları tarafından bilinmeyen bir sebeple yayından kaldırılmıştır.
Kullanmasanız da arşivinizde dursun lazım olur:
K-Lite Codec pack 9.8.0 Mega paket indirme linki (32bit)
https://drive.google.com/open?id=1AoWet ... zyr4glZ02y
64bit:
https://drive.google.com/open?id=1U9mnZ ... -TrlfVCx62
64bit indirme linkindeki dosya 7z dosyasıdır; winrarla çıkarılsa da hata verir, 7z uyumlu bir arşivleyici ile çıkartınız!
64bit dosyası içinde iki ayrı sürüm bulunur birinin media player classic'i olmayabilir. 999 sürümünün vardır. İstediğinizi kullanın 980Mega olanın media player classic video oynatma motoru yoksa ayrıca media player classic indirip kurabilirsiniz içine entegre olur sorun olmaz.
En son shampuan tarafından 08 Nis 2019, 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- shampuan
- Petabyte4

Re: K-Lite Codec Pack 980 Mega sürümü
Evdeki bilgisayarda bunun 64 bit sürümü de var unutmazsam onu da ekleyeyim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
Eline sağlık , bu tarz zor bulunan yazılımlar herzaman değerlidir , mesela ben halen eski bir winamp yazılımı ile Mp3 dinliyorum. Aynı linke 64 bitini de ilave etmen güzel olur.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2531 kez
Winamp'ın hangi sürümünü kurulu sende (tamamen merak eğer istersen Winamp'ın özel lisans anahtarları halen bende mevcut , bu anahtarları girince Winamp programına özel bazı GİZLİ özellikler açılıyor ve bir İTunes Media Center benzeri yazılıma dönüşüyor yada bünyesindeki gizli CD_DVD yazma aracı ile mp3 dvd oluşturma özellikleri kullanıcının önüne geliyor ya da internet ağı varsa çalınan parçanın ingilizce/türkçe şarkı sözleri görebiliyorsunuz vs. vs.....)velociraptor yazdı: 04 Nis 2019, 11:53 Eline sağlık , bu tarz zor bulunan yazılımlar herzaman değerlidir , mesela ben halen eski bir winamp yazılımı ile Mp3 dinliyorum. Aynı linke 64 bitini de ilave etmen güzel olur.
Özel anahtarlar Winamp 5.xx ve üst sürümlerde geçerli.....
TRWE_2012
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
- shampuan
- Petabyte4

Abi kafama şapayım unuttum.velociraptor yazdı: 04 Nis 2019, 11:53 Eline sağlık , bu tarz zor bulunan yazılımlar herzaman değerlidir , mesela ben halen eski bir winamp yazılımı ile Mp3 dinliyorum. Aynı linke 64 bitini de ilave etmen güzel olur.
Ama bu defa unutmayacam.
Bende winamp 513 ile 595 var lazımsa paylaşırım. O değilde ilk bilgisayar toplattığım 2007 yılında bilgisayarcı bir winamp kurmuştu. O winampı hala bulamıyorum. O zamanlar çok acemiydim sürümüne bakmayı bilmiyordum. Birgün bozuldu winamp. Dosya hasar görmüş. O winampı hala bulamıyorum ya la... Kesinlikle elimden geçmiş winamplardan farklıydı ve muazzam bir programdı. Kasmıyor küsmüyordu. Mesela şarkı çalarken STOP düğmesine basınca ses böyle yavaştan yumuşak kapanıyordu, parçadan parçaya atlarken de aynı şekilde... Dediğin gibi eski sürümleri depolamak iyidir. O yüzden benim veri depolama manyaklığım birazda.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

@shampuan ve @Velociraptor siz isteyin, ben bulayım......(ben boşuna kendime Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı demiyorum)
Alın size ve sizlere Winamp Eski Sürümleri ve İndirme Bağlantıları
https://www.videohelp.com/software/Winamp/old-versions
TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
Alın size ve sizlere Winamp Eski Sürümleri ve İndirme Bağlantıları
https://www.videohelp.com/software/Winamp/old-versions
TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
- shampuan
- Petabyte4

O siteyi biliyorum. :)
Bu adamlar aynı zamanda K-Lite Codec Pack'ın yapımcılarıdır yanılmıyorsam. Bir videocu olarak çoktan keşfettim bu siteyi :)
Biraz sitede gezilirse ücretsiz ve özgür bir sürü harika programla karşılaşmak mümkün. Herkese lazım olabilecek onlarca yüzlerce yazılım indirmeye sunulmuş durumda.
Bu adamlar aynı zamanda K-Lite Codec Pack'ın yapımcılarıdır yanılmıyorsam. Bir videocu olarak çoktan keşfettim bu siteyi :)
Biraz sitede gezilirse ücretsiz ve özgür bir sürü harika programla karşılaşmak mümkün. Herkese lazım olabilecek onlarca yüzlerce yazılım indirmeye sunulmuş durumda.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

shampuan yazdı: 04 Nis 2019, 22:07 O siteyi biliyorum. :)
Desene ben daha yeni ABD keşfetmişim.Ama olsun keşif keşiftir.Keşifin iyisi kötüsü olmaz.....
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
çok değil daha bir kaç ay kadar öncesine kadar media player classic kullanıyordum fakat vlc media playera geçiş yaptım ve yazdıgın sorunlardan hiç birini yaşamadım. mesela video geç açılıyo demişsin bende gayet hızlı açılıyordu biraz garip bir durum. ben portable kullanıyordum ondan mı acaba ? 
- shampuan
- Petabyte4

Bilemiyorum.
Ben seek çubuğunu çok kullanıyorum. Bazen film izlerken kafam dalıyor insanlık hali. Ne oldu ben neyi kaçırdım diye biraz geri alasım geliyor. Oradaki imleci azıcık geri sürüklemek istiyorum, bir bakıyorum tee nere gitti... Yani abartılı miktarda değil ama piksel piksel ayarlanıyordu eskiden. Linuxa geçtiğimde K-lite'nin linux sürümünün bulunmadını gördüm. O aralar VLC kullanmıyordum. Ben de sistemin üzerinde gelen videos programını ve SMPlayeri denedim. Bu dediğim sorunu gördüm ve nefret ettim. Hassasiyet sıfır idi. Böylece linuxda VLC kullanmaya başladım. Windows tarafında ise K-Lite bozunca, bir süre eski sürüm ile devam ettim.
Yıllardır youtube de takıldığım için, Youtube'un flash playeri hoşuma gitmişti. Sağ taraftaki dişli menüsünden video hızını arttırabiliyor, böylece kıymetli vaktimi birim zamanda daha fazla video izleyerek değerlendirebiliyordum. Öyle saçma videolar da izlemem gerçekten beni geliştirecek videolara bakarım. Bu hız değiştirme olayına kafayı takmıştım. Normalde bir videonun, şarkının hızını yükseltirsen, helyum gazı çeken insanlar gibi komik vıcı vıcı vıcı diye garip hale gelir. Ama sesi ve video kalitesini bozmadan hızlandırma yöntemi vardır. İşte bu yöntem K-Lite'de yok, VLC'de var. Ben de geçiş yaptım.
------------------------------------------------------------------
BAŞLIK GÜNCELLENDİ: 64BİT SÜRÜMLER EKLENDİ...
Ben seek çubuğunu çok kullanıyorum. Bazen film izlerken kafam dalıyor insanlık hali. Ne oldu ben neyi kaçırdım diye biraz geri alasım geliyor. Oradaki imleci azıcık geri sürüklemek istiyorum, bir bakıyorum tee nere gitti... Yani abartılı miktarda değil ama piksel piksel ayarlanıyordu eskiden. Linuxa geçtiğimde K-lite'nin linux sürümünün bulunmadını gördüm. O aralar VLC kullanmıyordum. Ben de sistemin üzerinde gelen videos programını ve SMPlayeri denedim. Bu dediğim sorunu gördüm ve nefret ettim. Hassasiyet sıfır idi. Böylece linuxda VLC kullanmaya başladım. Windows tarafında ise K-Lite bozunca, bir süre eski sürüm ile devam ettim.
Yıllardır youtube de takıldığım için, Youtube'un flash playeri hoşuma gitmişti. Sağ taraftaki dişli menüsünden video hızını arttırabiliyor, böylece kıymetli vaktimi birim zamanda daha fazla video izleyerek değerlendirebiliyordum. Öyle saçma videolar da izlemem gerçekten beni geliştirecek videolara bakarım. Bu hız değiştirme olayına kafayı takmıştım. Normalde bir videonun, şarkının hızını yükseltirsen, helyum gazı çeken insanlar gibi komik vıcı vıcı vıcı diye garip hale gelir. Ama sesi ve video kalitesini bozmadan hızlandırma yöntemi vardır. İşte bu yöntem K-Lite'de yok, VLC'de var. Ben de geçiş yaptım.
------------------------------------------------------------------
BAŞLIK GÜNCELLENDİ: 64BİT SÜRÜMLER EKLENDİ...
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
birkaç gün önce bakmıştım media player classic güncellenmiş herhalde yeni sürümünü bi dene istersen belki çözersin
https://mpc-hc.org/downloads/
ben eski versiyonlarını aradım ama bulamamıştım bulursam paylaşırım.
https://mpc-hc.org/downloads/
ben eski versiyonlarını aradım ama bulamamıştım bulursam paylaşırım.