Valla Allah seni inandırsın hiçbir farkı yok asıl fark yazdığım ini kodunda ......Gizli özellikeri açıyor yazılımın......
Windows Sağ Menü Hakkında Bir Soru [Çözüldü]
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2429 kez
Re: Windows Sağ Menü Hakkında Bir Soru
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
O zaman boşver ben böyle rahatım.
Her formattan sonra kurduğum bizzat tecrübe derek araştırarak tesbit ettiğim "altın yazılımlarım" vardır. Bir sorun olmadığı sürece bunların sürümünü bile değiştirmiyorum.
Her formattan sonra kurduğum bizzat tecrübe derek araştırarak tesbit ettiğim "altın yazılımlarım" vardır. Bir sorun olmadığı sürece bunların sürümünü bile değiştirmiyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19104 kez
Kalıcı silme ve geri gelmemesi için sanıyorumki önce Medya playeri kalıcı olarak silmen gerek , sonra girdiler kaldırıldığında geri gelmeyeceklerdir (Sadece tahmin) , ama görünmez yapma işi zor görünüyor belki şu şekilde olabilir , menü rengi gri ise yazıları aynı renk yaparsın bunlar orada olur ama görünmezler elbette bu yazı rengi nasıl değiştirilir ayrı bir araştırma konusu.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
windows media player yavaş ve kullanışsız bir player oldugu için o sağ tuş menüsündeki girdilerin neredeyse pek bi faydası yok gibi , günümüzde bir çok insan ; bsplayer , kmplayer , media player classic ve hatta vlc media player kullanıyor. neden ? çünkü bu saydıgım playerlarda daha hızlı daha atak ve seri çalışıyor. ayrıca bildiğim kadarıyla hepsininde altyazı işleme özelliği var ki bu çok önemli
- TRWE_2012
- Exabyte4

Aslında media playeri kaldırmadan sadece bu iki baş belasından kurtulmak keşke mümkün olsa , ayrıca araştırmalarım sürecek bu konuda bu sefer inatçı ve de kararlıyım , istemiyorum bunları.....! Eğer bir çözüm bulursam aynı anda burada yayınlayacağım.....velociraptor yazdı: 08 Nis 2019, 14:39 Kalıcı silme ve geri gelmemesi için sanıyorumki önce Medya playeri kalıcı olarak silmen gerek , sonra girdiler kaldırıldığında geri gelmeyeceklerdir (Sadece tahmin) , ama görünmez yapma işi zor görünüyor belki şu şekilde olabilir , menü rengi gri ise yazıları aynı renk yaparsın bunlar orada olur ama görünmezler elbette bu yazı rengi nasıl değiştirilir ayrı bir araştırma konusu.
- TRWE_2012
- Exabyte4

Konuyu şurada da açtım.trwe yazdı: 08 Nis 2019, 15:43Aslında media playeri kaldırmadan sadece bu iki baş belasından kurtulmak keşke mümkün olsa , ayrıca araştırmalarım sürecek bu konuda bu sefer inatçı ve de kararlıyım , istemiyorum bunları.....! Eğer bir çözüm bulursam aynı anda burada yayınlayacağım.....velociraptor yazdı: 08 Nis 2019, 14:39 Kalıcı silme ve geri gelmemesi için sanıyorumki önce Medya playeri kalıcı olarak silmen gerek , sonra girdiler kaldırıldığında geri gelmeyeceklerdir (Sadece tahmin) , ama görünmez yapma işi zor görünüyor belki şu şekilde olabilir , menü rengi gri ise yazıları aynı renk yaparsın bunlar orada olur ama görünmezler elbette bu yazı rengi nasıl değiştirilir ayrı bir araştırma konusu.
https://www.vistax64.com/threads/a-righ ... nu.305540/
Bu arada oradaki BattalGazi benim.....(Bre savulunun kafirler....! Battal Gazi geldi.....!
TRWE_2012
- TRWE_2012
- Exabyte4

velociraptor yazdı: 08 Nis 2019, 14:39 Kalıcı silme ve geri gelmemesi için sanıyorumki önce Medya playeri kalıcı olarak silmen gerek , sonra girdiler kaldırıldığında geri gelmeyeceklerdir (Sadece tahmin) , ama görünmez yapma işi zor görünüyor belki şu şekilde olabilir , menü rengi gri ise yazıları aynı renk yaparsın bunlar orada olur ama görünmezler elbette bu yazı rengi nasıl değiştirilir ayrı bir araştırma konusu.
burak35 yazdı: 08 Nis 2019, 14:44 windows media player yavaş ve kullanışsız bir player oldugu için o sağ tuş menüsündeki girdilerin neredeyse pek bi faydası yok gibi , günümüzde bir çok insan ; bsplayer , kmplayer , media player classic ve hatta vlc media player kullanıyor. neden ? çünkü bu saydıgım playerlarda daha hızlı daha atak ve seri çalışıyor. ayrıca bildiğim kadarıyla hepsininde altyazı işleme özelliği var ki bu çok önemli
Sorunu galiba çözdüm.Deneme amaçlı sistemi kapatıp, açtım evet herhangi bir dizine sağ tıkladığımda (bu dizinlerin varsayılan Resim yada Müzik klasörleri olması da fark etmiyor) artık fazlalık ve kullanılmayan komutları devredışı bırakıp, sağ menüde görünmez yaptım yazılım sahesinde......Buraya not düşüyorum aynı sorundan şikayetçi olanlara duyurulur.Kaldı tek sorun Sistem Geri Yükleme Noktalarının otomatik benden habersiz silinmesi olayı onuda çözeceğim ve buraya not düşeceğim.shampuan yazdı: 06 Nis 2019, 21:05 Ne vistaymış arkadaş... Sistemin çok düşük özellikliyse benim gibi windows 7 starter kurabilirsin. Ben memnunum.

TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
- shampuan
- Petabyte4

Re: Windows Sağ Menü Hakkında Bir Soru [Çözüldü]
Çözdüysen tamam.
Winamp başlığı açıcaktın. Skinler şu anda elimde.
- TRWE_2012
- Exabyte4

Yakın zamanda gideceğim ama ne zaman olduğu belli değil....Ama mutlaka yapacağım.Zaten konuyu açtığımda altına elindeki Winamp Arayüzlerini eklersin.shampuan yazdı: 08 Nis 2019, 21:40 Çözdüysen tamam.
- shampuan
- Petabyte4

İstersen ben elimdeki winamp sürümleri ile ilgili bir başık açıp yayınlayayım. Keni başlığıma ekleyeyim. Seni de sıkıştırmamış olurum.
- TRWE_2012
- Exabyte4

Neden olmasın bende senin açtığın başlığın altına açıklamalı kendi arşiv çalışmasını not düşerim.shampuan yazdı: 08 Nis 2019, 22:00 İstersen ben elimdeki winamp sürümleri ile ilgili bir başık açıp yayınlayayım. Keni başlığıma ekleyeyim. Seni de sıkıştırmamış olurum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19104 kez
- burak35
- Zettabyte3

windows media player listesine ekle ve windows media player ile yürüt bende bu iki seçenek videolarda sağ tuş yaptığımda çıkıyordu şuan videolarda çıkmıyor. ama işin garibi bu sefer mp3 lere sağ tuş yaptığımda çıkıyor nasıl olduğunu anlamadım eğer yapamazsam son çare glarysoft deneyeceğim artık
- TRWE_2012
- Exabyte4

glarysoft gerçekten sana menü editörü çok iyiburak35 yazdı: 21 Nis 2019, 17:38 windows media player listesine ekle ve windows media player ile yürüt bende bu iki seçenek videolarda sağ tuş yaptığımda çıkıyordu şuan videolarda çıkmıyor. ama işin garibi bu sefer mp3 lere sağ tuş yaptığımda çıkıyor nasıl olduğunu anlamadım eğer yapamazsam son çare glarysoft deneyeceğim artık
- burak35
- Zettabyte3

sorunumu çözemezsem denerimtrwe yazdı: 21 Nis 2019, 17:40glarysoft gerçekten sana menü editörü çok iyiburak35 yazdı: 21 Nis 2019, 17:38 windows media player listesine ekle ve windows media player ile yürüt bende bu iki seçenek videolarda sağ tuş yaptığımda çıkıyordu şuan videolarda çıkmıyor. ama işin garibi bu sefer mp3 lere sağ tuş yaptığımda çıkıyor nasıl olduğunu anlamadım eğer yapamazsam son çare glarysoft deneyeceğim artık