Windows Pano Yazılımı:Clip Angel

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2506 kez

Windows Pano Yazılımı:Clip Angel

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabalar

Çok ama çok uzun bir zamandır Windows İşletim Sistemi tarafında hem basit hemde etkili bir Windows Pano yazılımı aramakta idim.Evet ilaçlı olanlar da vardı ve denendi ama sonuç hiç de iyi değildi. (lisans sorunu olayı) sonra https://sourceforge.net web sitesinde gezinirken karşıma bu çıktı https://sourceforge.net sitesi GPL v3 lisanslı yani sizin anlayacağınız dilde söylemek gerekirse free yazılımların (açık kaynak kodlu) yazılımların bulunduğu bir site.

Sonra bunu bir indireyim deneyim dedim (ama içimden umutsuzum bu da olmayacak diye) kurdum ve denedim.Sonuç gerçekten güzel bir yazılım,yapımcısı bir Rus Yazılım geliştiricisi...

Yazılım kurulduktan sonra kendini Windows bildirim alanına atıyor.Başlangıçta otomatik çalışabiliyor (isteye bağlı)

Yazılımla html,txt,doc,png,jpeg,jpg ait dosyaları windows hafızasından alabiliyor.Windows Panosunu temizleyebiliyor.Hafızadaki bir dosyayı kaydetmeden pano içinde işleyebiliyor.

Tek bir handi kabı var yani olumsuz yönü.....Settings (Ayarlar) menüsüne tıklandığında açılan pencere çok ayar var ve insanın kafasını karıştırabiliyor.Ama neyse ki resetleme butonu konmuş yazılımcısı tarafından ....

Özetle alın ve kurun ve de keyfini çıkarın....

Ekran Görüntüsü bana ait (Windows Vista Ultimate x86 SP2)

Resim

İndirme: https://sourceforge.net/projects/clip-angel/

TRWE_MMXII
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2506 kez

Re: Windows Pano Yazılımı:Clip Angel

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Not:

Clip Angel bir Windows OS sistemi içinde bulunan dış ms_dos komut exe dosyasıdır.

Bakınız.....

Resim

Clip Angel yazılımı bu ms_dos dış komutun özelliklerinden yararlanmakta olup bu komutun uygulamalı GUI arayüzüdür.

Ayrıca linux OS tarafında pano yazılımı açık kaynak kodlu Clip It dir.

Not 2:

Windows Bildirim alanına yerleşen yazılımın kısayol tuşu alt +V tuş kombinasyonu olup 1.alt+V programı açar 2.alt+V açık olan yazılımı bildirim alanına küçültür.Ayrıca yazılıma bildirim alanında sağ tıklandığında işlevsel menüsü ortaya çıkar mesela pano temizleme gibi.....

TRWE_MMXII
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 928 kez

Re: Windows Pano Yazılımı:Clip Angel

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Resim linkleri kırık
Kullanıcı avatarı
velociraptor