Merhaba arkadaslar,
Arkadasimda soyle bir sorun bas gosterdi, windows 10 guncelleme geldi ve yukledi simdi acilista bitlocker kurtarma anahatari istiyor, kendisi daha once bitlockeri hic kunllanmadi aktiv dahi etmemistir. Arastirma yaptim bu sanirim microsoftan kaynaklanan bir hatadir. Simdi icindeki verileri kaybetmeden kurtarmanin bir yolu varmidir?
Bu Microsoft'un RAT güncellemesidir. Bu RAT güncellemesiyle , Microsoft yasal olmayan korsan Windows OS sistemlerini bitlocker ile şifrelenmektedir.Bu da maalesef yeni moda oldu....Yasal olarak kullanıcının pc'sine çökme pardon....! el koyma yöntemidir.
trwe yazdı: 17 Eki 2018, 02:53
Bu Microsoft'un RAT güncellemesidir. Bu RAT güncellemesiyle , Microsoft yasal olmayan korsan Windows OS sistemlerini bitlocker ile şifrelenmektedir.Bu da maalesef yeni moda oldu....Yasal olarak kullanıcının pc'sine çökme pardon....! el koyma yöntemidir.
Bir insanın ya da firmanın hakkını araması ve illegal kullanımların önüne geçmek için uğraş vermesi kadar normal bir durum yoktur.
AMA BİRADER SENİN YAPTIĞIN SİSTEM ÇÖP İSE VE SEN BUNU YOK DEVENİN NALI FİYATA SATIYORSAN HAK ARAMA HAKKIN YOKTUR!
Velociraptor hocam cok sukur hersey yolunda, coluk cocuga karistik artik :) Ara sira girip forumu okuyorum daha cok ana sayfayi takip ediyorum. Dedigin yontemi bakicam, arkadasa ileticem bakalim onedrive kurtarma anahtarini atmis midir.
Aslında sıradışı bir yöntem var ama buna değermi? bilinmez.Hatta bu konuda velociraptorun bir makalesi vardı.Adı Windows Yükleme Medyası İle Orjinal Kayıt Defter Ayarlarının Geriye Yüklenmesi diye ama bu baya uzman gerektiren bir işlem ama kesinkes işe yarar......