Bir Siteden Video İndirme Hakkında [Çözüldü]
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Re: Bir Siteden Video İndirme Hakkında Yardım Gerekli
Anca bu konuda Velociraptor'un bir çit sözü olacaktır.Buna eminim....
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Şu ana kadar 50. bölüme kadar indirdim.
İdman bana indirilecek dosyaları gösteriyor ama kaç P olduğunu söylemiyor. Megabaytlarını da söylemiyor söylese oradan tahmin yürütürdüm.
Jdownloader olacaktı ki şimdi bana yedi sülalesini verir hangisini indireceksem seçtirirdi...
İndirdiklerimin yarısı 240p yarısı 360p olmuş... Bakalım war ez sitesi ne yapacak.
İdman bana indirilecek dosyaları gösteriyor ama kaç P olduğunu söylemiyor. Megabaytlarını da söylemiyor söylese oradan tahmin yürütürdüm.
Jdownloader olacaktı ki şimdi bana yedi sülalesini verir hangisini indireceksem seçtirirdi...
İndirdiklerimin yarısı 240p yarısı 360p olmuş... Bakalım war ez sitesi ne yapacak.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Jdownloader Ana Sitesi:
http://jdownloader.org/
Yazılım Tanımı:
JDownloader, java tabanlı ve açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir indirme yöneticisi. Dosya barındırma sitelerinden dosya indirmeyi kolaylaştırmak amacı ile üretilmiştir. Kullanıcılarına çoklu paralel indirme, CAPTCHA algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha birçok ayrı özellik sunar.
http://jdownloader.org/
Yazılım Tanımı:
JDownloader, java tabanlı ve açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir indirme yöneticisi. Dosya barındırma sitelerinden dosya indirmeyi kolaylaştırmak amacı ile üretilmiştir. Kullanıcılarına çoklu paralel indirme, CAPTCHA algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha birçok ayrı özellik sunar.
- shampuan
- Petabyte4

Çok güzel program. Ama alkişlarla yaşıyorumdan yakalamıyor. XDM de yakalamıyor. Diğerleri de... Sitenin saçma bir video algoritması var her tarayıcıda açamıyorsun. Sadece firefoxda açılıyor. Ve sadece IDMAN ile yakalatabiliyorsun.
- shampuan
- Petabyte4

SONUÇ:
Arkadaşlar, Linux tarafından başarısız oldum.
Windows tarafında Jdownloader, XDM .. gibi birkaç yazılımla da başarısız olunca, mecburiyetten DEMO IDMAN ile indirmemi tamamladım. Fakat ortamlarda arkadaşların dediğine göre XDM olsun, Jdownloader olsun hepsiyle indirebildiklerini söylüyorlar. Demek ki benim bilgisayarda bir anormallık var.
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şimdi de idmanın süresi dolmadan alacakaranlık kuşağını indireyim :D Yaşasın... arşivcilik!
-ÇÖZÜLED-
Arkadaşlar, Linux tarafından başarısız oldum.
Windows tarafında Jdownloader, XDM .. gibi birkaç yazılımla da başarısız olunca, mecburiyetten DEMO IDMAN ile indirmemi tamamladım. Fakat ortamlarda arkadaşların dediğine göre XDM olsun, Jdownloader olsun hepsiyle indirebildiklerini söylüyorlar. Demek ki benim bilgisayarda bir anormallık var.
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şimdi de idmanın süresi dolmadan alacakaranlık kuşağını indireyim :D Yaşasın... arşivcilik!
-ÇÖZÜLED-
- shampuan
- Petabyte4

Özür dilerim... Bu iletiyi görmemişim.trasmus yazdı: 29 Eyl 2018, 19:48Bu durum tamamıyla senin bilgi ve tecrübe eksikliğinden kanaklanıyor. Kodları doğru bir şekilde okumak ve free bir programın aklına gelmeyecek özelliklerini kendi problemini çözecek şekilde kullanman gerek.shampuan yazdı: 29 Eyl 2018, 19:31 Free bir yazılımla halledeyim diye konuyu açmıştım yine ücretli paket yazılıma muhtaç kaldık...
@trasmus olay nedir? Yani açıklarsan ben de öğrenirim çok zahmet çekiyorum şu an.
En son shampuan tarafından 02 Eki 2018, 22:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Re: Bir Siteden Video İndirme Hakkında [Çözüldü]
IDM İLAÇLARI için, MALUM BÖLÜME bir bak orada konusu benim tarafımdan açılmıştır.Forum'u hiç karıştırmıyorsun......Biraz forum'un içini karıştır....
- shampuan
- Petabyte4

İlaçlı domates yemiyorum. Sen de benim yazdıklarımı dikkatli okumuyorsun :wink:trwe yazdı: 02 Eki 2018, 22:26 IDM İLAÇLARI için, MALUM BÖLÜME bir bak orada konusu benim tarafımdan açılmıştır.Forum'u hiç karıştırmıyorsun......Biraz forum'un içini karıştır....
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- shampuan
- Petabyte4

Yemem. Ben bununla ilgileniyorum. Keşke anlatsa.trasmus yazdı: 29 Eyl 2018, 19:48 Bu durum tamamıyla senin bilgi ve tecrübe eksikliğinden kanaklanıyor. Kodları doğru bir şekilde okumak ve free bir programın aklına gelmeyecek özelliklerini kendi problemini çözecek şekilde kullanman gerek.
Videoya sağtıklayıp linki mi yapıştırmadım, sitenin kaynak kodunu mu açıp bakmadım... yoook yoook yok. yapamadım
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Kafayı buna mı taktın .....! Trasmus sadece ortaya konuşmuş bunu bana konuşsa vallahi hiç alınmam doğrusu çünkü ben kendimi biliyorum ....
Az önce "Bence yemelisin iyi gelir...." dedim ya kendimi Yeşilçamın jönlerinden NURİ ALÇO'ya benzettim (flimlerinde "Gel yavrum iç şu gazozu,rahatlarsın" diyor ve perde iniyor, iş bitiyor) kendimi bir garip hissettim ...... :) :D
Az önce "Bence yemelisin iyi gelir...." dedim ya kendimi Yeşilçamın jönlerinden NURİ ALÇO'ya benzettim (flimlerinde "Gel yavrum iç şu gazozu,rahatlarsın" diyor ve perde iniyor, iş bitiyor) kendimi bir garip hissettim ...... :) :D
- shampuan
- Petabyte4

Yav ne alınması. Alınma yok cidden yardım istiyorum. Yarın öbürgün gelir cevap yazar o. Hatta örnek video paylaşmış. Free programla nası yaptıysa anlatsa çok makbule hatta hayriye hatta yasemin geçecek...
Tüm tarayıcılarda F12 tuşuna basınca açılan bir özellik var. Oradan inceleme yapacaksın.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
bu siteden indirebilirsiniz
https://9xbuddy.app
ayrıca chrome ve chromiım tabanlı bir tarayıcıya sahipseniz flash video downloader eklentiside işinizi görecektir
https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog
https://9xbuddy.app
ayrıca chrome ve chromiım tabanlı bir tarayıcıya sahipseniz flash video downloader eklentiside işinizi görecektir
https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog