Kusura bakma şuan kotamın sonunda olduğumdan zar zor bakabiliyorum.Soruna gelince silinmesi gerekir.Eğer silinmiyorsa sistemi yeniden başlatmada F8 tuşuna kısa aralıklarla bas . Karşına Windows Güvenli Kip Kurtarma Konsolu gelecek.Buradan sistemi güvenli kipte başlat kendi hesabına güvenli kip de gir ve aynı işlemi tekrarla bu sefer olacaktır.
Elimde Orjinal 32bit Windows olmak 8 adet farklı Windows Xp ISO su var ama fiber internetim yok olsaydı (senden kıymetli değil ya) hemen bir ISO yu sana Yandex üzerinden gönderirdim maksat işin halleolsun ama imkansız şartlardayım ama sana admin yardımcı olabilir özelden kendisi ile iletişime geçmeni öneririm sana
win 7 sağlam kurulum yapabileceğim link var mı
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Re: win 7 sağlam kurulum yapabileceğim link var mı
Resim (ekran görüntüsüne) baktımda diskin SSD mi yoksa klasik mi?(yani mekanik mi?) diski tam anlamıyla tek bir bütün haline getirebiliyor musun? Ekran görüntüsüne baktığımda orada bir kurtarma bölümü var.Kurtarma bölümünden durumu kurtaramıyor musun?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
Sen format atmak yerine windows üstüne windows kurmuşsun , aşağıdaki sayfa sonundaki clean komutunu kullan tüm diz<inlerini temizlesin
https://www.sordum.net/14461/uefi-bioslu ... 7-kuralim/
sonrada istediğin sistemi kur , bu arada BIOS ayarlarıı sıfırla derim , nereden olduğu BIOS una göre değişir
https://www.sordum.net/14461/uefi-bioslu ... 7-kuralim/
sonrada istediğin sistemi kur , bu arada BIOS ayarlarıı sıfırla derim , nereden olduğu BIOS una göre değişir
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
şuan tek windows 7 vr ramleri takıp çıkardım tek ramla denedim olmad.bios içinse lenovo g570 biosu nasıl sıfırlarım bilmiyorum
açılışta sinir bozucu bip sesi var uzun sürüyor
d klasöründe bilgilerim var birsey olsun istemiyorum onun haricinde biçimlenidirdim hatta sildim yeniden bölüm açtım
teşekkürler
açılışta sinir bozucu bip sesi var uzun sürüyor
d klasöründe bilgilerim var birsey olsun istemiyorum onun haricinde biçimlenidirdim hatta sildim yeniden bölüm açtım
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
yardım destek gene çıkıyor
407 cb boş 421 cg toplam diyor
dıskpart yazdım disk o ve disk 1 var sadece
load setup defaults bios yaptım yok değişiklik f8 ile seçeneklr değişen bir şey yok .
Açılışta sadece uzun bip sesi var.
masraf çıkaracaklar anlaşılan
Klavye sorunu olup olmadığını nasıl anlarım
407 cb boş 421 cg toplam diyor
dıskpart yazdım disk o ve disk 1 var sadece
load setup defaults bios yaptım yok değişiklik f8 ile seçeneklr değişen bir şey yok .
Açılışta sadece uzun bip sesi var.
masraf çıkaracaklar anlaşılan
Klavye sorunu olup olmadığını nasıl anlarım