Windows 10 Ekran Çözünürlük Hatası - Çözüldü
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2541 kez
Re: Windows 10 Ekran Çözünürlük Hatası
Olası Çözümler 2:
1.Ekran kartının windows 10 ekran kartı sürücüsünü güncelleyiniz.
2.Gelişmiş görüntü ayarlarına tıkla " Algıla " sekmesine basınız eğer ekrankartı sürücüleri doğru kurulu ise istediğiniz çözünürlüğe gelecektir.
1.Ekran kartının windows 10 ekran kartı sürücüsünü güncelleyiniz.
2.Gelişmiş görüntü ayarlarına tıkla " Algıla " sekmesine basınız eğer ekrankartı sürücüleri doğru kurulu ise istediğiniz çözünürlüğe gelecektir.
olmadı bunlarda işe yaramadı efendim,onları hep yaptım o dediklerinizi konuyu buraya açmadan önce,zaten yapamadıktan sonra buraya açıyorum konuyu, sanırım tekrar format atacağım ama bunu hiçte istemiyorum tekrardan bir sürü programları yüklemeyi
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Anladım (anlamam biraz kıttır benim çok geç anlarıma ama bir daha da unutmam) Windows Güncellediğiniz amanda ekrankartı sürücüsünü kendi varsayılan sürücü ile değiştirmiş çözüm yukarıda.....
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Ah seheryeli sizin makina bende olacak dans ettiririm o makina dans.....! sorun hata kodu döndürüyor mu? eğer hata kodu varsa bir zahmet ekran görüntüsü alabilirmiyim....
anlıyorum hocam diken batırmanızdan kusurumuza bakmayın idare edin işte....vallahi her çeşit kurcaladım,
makina sizin elinizde var sayın buyurun teamviewer sizi bekliyor
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Olmazsa üçüncü parti bir yazılım (donanım) olan DriversGenius ile sürücü dosyalarını indirip sisteme kurulmasını isteğeceğim sizden
hocam müsaitmi değilsiniz? iki seferdir buyurun ordan uzanın diyorum bunca uğraşmaktansa
- TRWE_2012
- Zettabyte1

viewtopic.php?f=9&t=204663 adreste benim hazırladığım bu programın kullanımı anlatılmıştır buna bakarak;trwe yazdı: 27 Kas 2017, 20:03 Olmazsa üçüncü parti bir yazılım (donanım) olan DriversGenius ile sürücü dosyalarını indirip sisteme kurulmasını isteğeceğim sizden
1.Sistemizin tüm sürücü yazılımı tek seferde elde edebilirsiniz.
2.Sistemin sürücü yazılım veritabanı yedekleyebilirsiniz.
3.Fornattan sonra sisteminizin sürücülerinizi yedekten kurabilirsiniz.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

teamviewer hakkında;
1.Kullandığım internet fiber değil cep interneti yani kotalı.... ve çok yavaş (460 MBit)
2.Böyle yazılımlar kullanmayı sevmiyorum.
1.Kullandığım internet fiber değil cep interneti yani kotalı.... ve çok yavaş (460 MBit)
2.Böyle yazılımlar kullanmayı sevmiyorum.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

hocam temamda iyi kötü anladığım kadarı ile ben söyleyimde doğru ise doğru deyin, ben sistem geri yüklemeyi de düşündüm yani bu hatayı dün vermişti evelki güne çekmek istedim olamayacağınıda düşündüğüm halde, çünkü format atınca onun olamıyacağını düşünmüştüm, yinede denedim dünden geriye gitmiyor mantıklı olarak, neyse sanırım onumu demek istiyorsunuz sistemi geriye çekmeyi? ama zaten formattan hemen sonra oldu bu hata onun için format attım dolayısı ilede sistemi geriye çekemiyorum doğru anladımmı acaba?
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Ben sizin yerinizde olsam şöyle yapardım.
Sistemi Windows 10 'un temel sürümü 10240 yapıdan kurardım.Sonra Windows Update ile yap 1709 yükseltip daha sonra görüntü bağdaştırıcının Windows varsayılan sürücünü kaldırıp (bu arada Windows Update kapalı) ekran kartının en güncel sürücünü bulup sisteme yüklerdim.
Sistemi Windows 10 'un temel sürümü 10240 yapıdan kurardım.Sonra Windows Update ile yap 1709 yükseltip daha sonra görüntü bağdaştırıcının Windows varsayılan sürücünü kaldırıp (bu arada Windows Update kapalı) ekran kartının en güncel sürücünü bulup sisteme yüklerdim.
yo yooooo daha izlerken gözlerim iflas etti ve çokta uzun onu asla yapamam, son soruyorum eğerki ordan müdahele etmeyecekseniz format atmayı düşünüyorum çünkü olacağa benzemiyor, ve bununla üçüncü soruşum bir cevap alamadım müsaitseniz ordan uzanabilirmisiniz diye?