Windows 10 Ekran Çözünürlük Hatası - Çözüldü
Windows 10 Ekran Çözünürlük Hatası - Çözüldü
selam sevgili arkadaşlar, windows 10 orjinalini kullanıyorum, format atmam gerekti format attım formattan sonra ekran çözünürlük hatası verdi, çok format attım ama bu sorunla ilk karşılaşıyorum, güya yeni sistem windows 10 güncelleme ile her hatayı giderecekti sözde, hatta sistemi sıfırladım yine değişiklik yok, googleden bir çok hata giderme yöntemi buldum aslında genelde hapside aynı yöntem gibiydi aynısını uyguladım ama maalesef bir düzelme olmadı

- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2515 kez
Re: Windows 10 Ekran Çözünürlük Hatası
Sayın Seheryeli ;
1.Öncelikle Merhabalar
2.Kullandığınız Windows 10 orijinal değildir.Sadece ORİJİNAL'NİN BİR KOPYASI'DIR.Öncelikle bunda bir anlaşalım.
3.Sizin kullandığınız makinanın en yüksek çözünürlük değeri kaçtır.?
4.Sorun muhtemelen ekran kartı sürücüsünden kaynaklanmaktadır(Çünkü başıma gelmişti Windows 7'de)
5.Resimdeki gibi yapınız.

Kod :
6.Aşağıdaki resimdeki gibi yapınız.

7.Aşağıdaki resimlere bakınız.

Önce Gelişmiş Butonuna tıklayınız ardında açılan yeni pencere Sorun Gider kartına tıklayınız.
TRWE_2012
1.Öncelikle Merhabalar
2.Kullandığınız Windows 10 orijinal değildir.Sadece ORİJİNAL'NİN BİR KOPYASI'DIR.Öncelikle bunda bir anlaşalım.
3.Sizin kullandığınız makinanın en yüksek çözünürlük değeri kaçtır.?
4.Sorun muhtemelen ekran kartı sürücüsünden kaynaklanmaktadır(Çünkü başıma gelmişti Windows 7'de)
5.Resimdeki gibi yapınız.

Kod :
Kod: Tümünü seç
%windir%\explorer.exe shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
7.Aşağıdaki resimlere bakınız.

Önce Gelişmiş Butonuna tıklayınız ardında açılan yeni pencere Sorun Gider kartına tıklayınız.
TRWE_2012
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Not:
Windows'larda Gizli Ekran Çözünürlük Modlarını açmak için aşağıdaki resimdekiler'i yapınız.

TRWE_2012
Düzce_Akçakoca_2017
Windows'larda Gizli Ekran Çözünürlük Modlarını açmak için aşağıdaki resimdekiler'i yapınız.

TRWE_2012
Düzce_Akçakoca_2017
eveeeeeet, sevgili hocam bir bir yanıtlayım şimdi, öncelikle windowsum orjinaldir, hem windows 7 hem windows 10, resimlerini yolluyorum ve makbuzları ile, çünkü büyük tanınmış mağzalardan alınmıştır, sanmıyorum oraların kopya sattığını veya satacağını çünkü ben açtım bandurolunu,
verdiğinizi uyguladım bakın sağ üstteki arama yerine ekran çözünürlüğünün çö sünü yazmadan olmadığını gösteriyor, maalesef yoktur, bilgilerinize arz olunur efendim, ve normalde benim ekran çözünürlüğü 1920X1080 dir
verdiğinizi uyguladım bakın sağ üstteki arama yerine ekran çözünürlüğünün çö sünü yazmadan olmadığını gösteriyor, maalesef yoktur, bilgilerinize arz olunur efendim, ve normalde benim ekran çözünürlüğü 1920X1080 dir
En son seheryeli tarafından 27 Kas 2017, 19:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Sayın Seheryeli
1.Ömrünüz uzun olsun güldürdüğünüz için nedeni gönderdiğiniz resimdeki orjinaller asıllarının bir kopyasıdır.Sizin verdiğiniz ücret lisans ücreti olup gerçek mana da bunlara sahip değilsiniz.
2.Yukarıda verilen kod Tanrı Modu (God Mod) olup ben buna Tüm Sistem demekteyim.Ayrıca bu kod her windows'da (Win98 hariç) çalışır.
3.Yukarıdaki resimsel adımları tekrar ediniz.Eminim sorunuzu siz kendiniz çözüme kavuşturacaksınız. (ben sizden umutluyum)
1.Ömrünüz uzun olsun güldürdüğünüz için nedeni gönderdiğiniz resimdeki orjinaller asıllarının bir kopyasıdır.Sizin verdiğiniz ücret lisans ücreti olup gerçek mana da bunlara sahip değilsiniz.
2.Yukarıda verilen kod Tanrı Modu (God Mod) olup ben buna Tüm Sistem demekteyim.Ayrıca bu kod her windows'da (Win98 hariç) çalışır.
3.Yukarıdaki resimsel adımları tekrar ediniz.Eminim sorunuzu siz kendiniz çözüme kavuşturacaksınız. (ben sizden umutluyum)
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Ayrıca sunduğunuz resimleri derhal geri çekin
Nedeni;
Ürün Kimliğinden Windows Sunucusundan Sizin lisans anahtarınız alınabilir.Bir daha sistem kurulumunda bu anahtar kara ilsteye girerse Windows Etkinleştiremezsiniz.
Makuz'daki adres bilgileriniz sizin mahreminizdir. ve bunların üzerini karayınız.
Nedeni;
Ürün Kimliğinden Windows Sunucusundan Sizin lisans anahtarınız alınabilir.Bir daha sistem kurulumunda bu anahtar kara ilsteye girerse Windows Etkinleştiremezsiniz.
Makuz'daki adres bilgileriniz sizin mahreminizdir. ve bunların üzerini karayınız.
sanırım yine şarşı karıştı...bunları diyeceğinizi tahmin ettim az çokta, pekiyi gerçek manada nasıl sahibi değiliz ve nasıl olacağız? bir kamyon para ödüyoruz 600 küsür, daha nasıl olacaktı microsoftu heptenmi satın alacaktık? yalnız tanrı god mod 2 numarayı hiç anlamadın neyi kast ettiğinizi 3 son söylediğinizi uyguladım içinde yok diyorum hala ordan bulursunuz diyorsunuz pekiyi müsait bir zamanda girin ordanda bir parmak atın madem
o benimde aklıma gelmedi değilde ama numaralar yani kodlar gözükmeyecek şekilde çekmiştim resmi, neyse yinede çektim teşekkürler
evet hocam cevabınızı bekliyorum vaktiniz müsait ise? uzaktan bir dokunsanız bir sallasanız benim pc yi
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Bir dakika bekleyiniz veya daha sonra açtınız konuya bir göz atınız bir şeyler karıştırıyorum......seheryeli yazdı: 27 Kas 2017, 18:58 evet hocam cevabınızı bekliyorum vaktiniz müsait ise? uzaktan bir dokunsanız bir sallasanız benim pc yi
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Ürün kimliğiniz halen kabak gibi ortada ......Sayın Seheryeli dikkatinize....
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Nasıl bir hata kodu döndürdü Windows... (İnşallah bunu anlar Seheryeli.....) (Yani nasıl bir hata penceresi çıktı demek istiyorum)
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Sayın Seheryeli
Sizin için God Modu (Tanrı Modu)'nu oluşturdum ve linkini buraya atıyorum.İndirdiğiniz kısayolu Yönetici Modunda başlatınız.
https://www.dosyaupload.com/56y8
Yukarıda anlatılanları tekrar ediniz yok olmazsa biraz teknik ayrıntılıya gireceğiz.
Sizin için God Modu (Tanrı Modu)'nu oluşturdum ve linkini buraya atıyorum.İndirdiğiniz kısayolu Yönetici Modunda başlatınız.
https://www.dosyaupload.com/56y8
Yukarıda anlatılanları tekrar ediniz yok olmazsa biraz teknik ayrıntılıya gireceğiz.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Eğer olmazsa aşağıdaki adımları yapınız.
http://www.xpexplorer.com/installers/2. ... PI_FIX.exe adresinden indireceğiniz programda
Resimde Windows 10 olan işaretleyip DPI ayarını 96,105 veya 125 ayarlayıp sistemi yeniden başlatınız.
TRWE_2012
http://www.xpexplorer.com/installers/2. ... PI_FIX.exe adresinden indireceğiniz programda
Resimde Windows 10 olan işaretleyip DPI ayarını 96,105 veya 125 ayarlayıp sistemi yeniden başlatınız.
TRWE_2012
Anlamasamda sayenizde öğreniyoruz :) sakalımız var dediğimize inanılmıyor, yok diyorum ama sadece yok derken dediğiniz o kelime yok burda, yani ekran (çözünürlüğ geçmiy)or buyurun belki ben gözlükten pek göremiyorumdur