drog_1 yazdı:velociraptor yazdı:Arkadaslar 98 in NTFS yi tanimasi olanak disidir, problem CD lerinizde , 2000 ile elbette boot olur cünkü NTFS yi taniyor
komutanım,profesörüm
:D
burakın durumuna düsmeyeyim ama
hangi sistem olursa olsun (16,32,ntfs...)
tabanı dos
ve 98 orjinal cd'si ile açıyor denedim kaç kere
bunu xp'de de yasadım
niye yalan söyleyeyim...
Lütfen neyin ne oldugunu önce bilelim , bilmiyorsak arastiralim , yoksa Forumumuzla dalga gecerler , NTFS sisteminde 98 CD sini taktigin anda Yanlis sistem Cd si diye uyari gelir , sendeki partitionlarin C olani FAT32 dir de ondan taniyordur.
Alin Microsoftun aciklamalarini okuyun , Millete bu aralar birseyler oldu , sacma sapan ve yanlis bilgilerde israr etmek neden onu anlamiyorum , herseye kaynagi ile cevap vermek zorunda kaliyorum sonra:
http://www.microsoft.com/resources/docu ... x?mfr=true
ingilizcesi olan biri üstteki yaziyi tercüme etsin bir zahmet, hatta ilk kismini ben alayim oradan:
If you want to install Windows 95 or Windows 98 with Windows NT 4.0 or Windows 2000, the boot volume must be formatted as FAT, not NTFS, because Windows 95 and Windows 98 must be installed on the boot volume when more than one operating system is installed, and FAT is the only file system those systems support
Not: Bu bilgi 1998 den beridir bu sekilde biliniyor