Bugün yeğenimden bilgisayarı en sonunda aldıktan sonra,Youtube'de Bilgisayar ile videolardan bir tanesini seyrediyordum.İzlediğim videoda çift önyüklemenin nasıl yapılacağı anlatılmış(Windows 7-Windows 10 Teknik Ön İzleme Sürümü)
Burada anlatan kişi bir cümle kullanması beni baya kızdırdı.Kullandığı cümle şu;
"Ben birçok video izledim ama hiçbirinde umduğum sonucu alamadım.Kendim bir yöntem buldum" Özellik "Kendim bir yöntem buldum" cümlesi beni baya çileden çıkarttı.Çileden çıkmamın nedeni yorum olark yazdım aşağıdadır.

Zaten bu sorunu Microsoft halletmiş sen çıkıyorsun ben kendim buldum diyorsun.Bu ne aymazlık!,madem çok iyisin o zaman Microsoft Türkiyede BT uzmanı ol.Video'daki arkadaş kendisinin yeni bir yöntem bulduğunu söylüyor.Pc 'den fazla anlamayan biriside bunu çok büyük bir başarı olarak görüyor olması normal bir durum.Burada asıl olan,çoğu kullanıcının Microsoft'un Windows 7 itibaren "Windows Önyükleme Yöneticisi olan Winload MS-dos karakterli programını her Windows sürümünde güncelleyerek Windows 8/8.1 ve Windows 8.2(Windows 10) işletim sistemlerine entegre etmesi sayesinde çift önyüklemelerde sorun çıkarmamaktadır.Burada asıl olay Windows XP-Windows 8.1 veya Window 10 kurabilmek......Ben şu anda Windows XP-Windows 8.1 bir arada kullanbiliyorum.Daha fazla bilgiye sahip olmak için https://www.sordum.net/forumdaki TRWE niki altındaki yazılarıma bakabilirsiniz.
İşte o video:
TRWE_2012
SAKARYA 2016