ShareX ekranınızdan görüntü alabilmenize ve bu görüntüyü anında paylaşabilmenize imkan tanıyan bir ekran görüntüsü yakalama programıdır.Ve dahada fazlası dosyada upload edebılırsınız.
Resmi Sitesi
ShareX 10.5 [Portable]

Lightshot Imgur a resimleri yükleyip kendi sayfasına bu imgur resmini embed edip etrafınıda reklamlarla dolduruyor fakat ShareX direk imgur resim linkini veriyor.nanobyte yazdı:Alternatif bir uygulama olarak Lightshot'uda deneyebilirsiniz. Mac ve PC platformu için geliştiriliyor.
Lightshot

ShareX 10.5 mı kullanıyorsun?Ond3rkor yazdı:@jaex ShareX ile mega upload edince tarayıcı üzerinden tam olarak indirmiyor şifre çözümlemedi diyor tam olarak key bir şekilde vermiyor sanırım linki bilginiz var mı?

10.5.0 da çözülmüş olması lazım o sorun.Ond3rkor yazdı:ShareX 10.4.0'dı ve paf konusunda bir çalışmanız olucak mı?

Mega ve bit.ly denedim ve sorunsuz çalıştı. Mega a resimi upload edip linki bit.ly ile kısaltıp kopyaladı bit.ly linkini.Ond3rkor yazdı:evet bu sorun 1.5.0 ile çözülmüş, ama bit.ly url kopyalıyamıyorum bılgınız olsun ve .NET destek vermesınler bu kişilerin pc olması gereklı zaten diyebiliyorum.Bu arada bende 1.5.0 paf sürümü güncelledi.