Openoffice İçin Ayarlara Yardım - Çözüldü
Openoffice İçin Ayarlara Yardım - Çözüldü
Slm arkadaşlar, open office kullanan varmı acaba? belki normal word yazı proğramları gibi olmasada aslında güzeldir yani serial key falan istemeyen free bir proğramdır wordlarda bazen keylerde falan virüs oluyor resimdeki gibi kenarlıkları tutturamıyorum türkçe olmasına ramen, bilen varsa yardımını rica ediyorum saygılar..

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez
Re: Openoffice İçin Ayarlara Yardım
üstteki resimlerdeki aynı hatalardan dolayı bir gelişme varmıdır acaba? çünkü open office bayağı yıllardır var ama demekki çok kimse kullanmıyor?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez
Microsoft Office kullandığımdan Open Office hakkında pek bilgi sahibi değilim ne yazıkki umarım kullanan birileri yardımcı olur
slm arkadaşlar öncede paylaşmıştım ama yinede tazeliyorum halen kullanan yokmu acaba diye soruyorum open officeyi kenarlıkları tutturamıyorum

- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
açıkcası bilgim yok ama openoffice projesi iptal edildi sanırım LibreOffice deneyebilirsiniz.
oda var bende, malesef oda aynen open office gibi kenarlıkları tutmuyor, neyse belki ileride birşeyler olur
sevgili arkadaşlar openofficede her hangi bir ilerleme varmı acaba? üstteki resimdeki problemi hala çözmüş değilim
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
belki bu yardımcı olur
Kod: Tümünü seç
https://help.libreoffice.org/Writer/Defining_Borders_for_Pages/trRe: Openoffice İçin Ayarlara Yardım
teşekkürler o yabancı dil ben türçe kullanım kılavuzunu indirdim pdf olarak ama orda bile yok o aradığım
bu resimdeki gibi kenarlıkları istediğin yerde tutmuyor dört köşedede var bundan

mesela bu resimdeki gibi kenarlara çekip kısaltmak istiyorum, ama maalesef tutmuyor

- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez