Registry programı
- cankusa
- Gigabyte1

- Teşekkür etti: 33 kez
Registry programı
Registry Kayıt defterini temizlemek için kullanabilecegim kendi kullandıgınız ve sonucundan menmun kaldıgınız bir program ismi ve indirme linki verebilirmisiniz
(Kayıt defterini temizlesin yanlışlıkları,eksik olanları tamamlasın)
(Kayıt defterini temizlesin yanlışlıkları,eksik olanları tamamlasın)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19946 kez
Re: Registry programı
http://www.eusing.com/free_registry_cle ... leaner.htm
üsttekini deneyebilirsin
üsttekini deneyebilirsin
- armorking
- Megabyte1

ilgili bir çok program var .ama yeni bilgisayarınıza yeni format atılmış ise , belirgin bir yavaşlama yoksa, açılışta hata mesajları yoksa, kısa zaman içerisinde bir çok program yükleyip kaldırmadıysanız kullanmanıza da gerek yok .bir çok kez kullanmışlığım var bu programları ama ,sistemdeki gereksiz kayıtların silindiğini gösteren yazıyı/mesajı görene kadar sıkıntı sürüyor.ondan sonra "tatmin" oluyoruz. hani her şey o yazıyı görene kadar . olayın tek yönü (bence) sadece 'psikolojik etki' . kendimizi çoğunlukla kendi bilgisayarımızla özdeşleştirdiğimizden onun iyi/bakımlı olduğu sonucunu/mesajını/yazısını görene kadar bizde iyi olmaya başlıyoruz. yada (belki) haftalık kişisel yada ev içi temizlik alışkanlığımızı sistemde de yapma gerekliliği hissinden ibaret :) bilemiyorum . öze dönersek, en tanınlardan (ücretsiz) biri bu :
viewtopic.php?f=125&t=198704
viewtopic.php?f=125&t=198704
- velociraptor
- Yottabyte4

- cankusa
- Gigabyte1

- Teşekkür etti: 33 kez
Çok sık program kurup kaldırıyorum haliyle artıklar birikiyor sürekli kullandıgım Ccleaner programı yeterli olmadıgı için yardım istemiştim benim açımdan iyi oldu tarttım 200 üzerinde geçersiz kayıt ve digerlerini temizledi.
Birde ben program kaldırmak için IObitUninstallerPortable bunu kullanıyorum sizin program kaldırmak için sürekli kulandıgınız ve sonucundan menmun oldugunuz bir program varmıdır isim ve link verebilirmisiniz.

Birde ben program kaldırmak için IObitUninstallerPortable bunu kullanıyorum sizin program kaldırmak için sürekli kulandıgınız ve sonucundan menmun oldugunuz bir program varmıdır isim ve link verebilirmisiniz.

- velociraptor
- Yottabyte4

uninstallerlerin hemen hemen hepsi aynı işi yapıyor kullandığınız program yeterlidir diye düşünüyorum ben Revo Uninstaller Pro kullanıyorum
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
evet birbirlerine çok benzerler bense Total Uninstall kullanıyorum ve çoğunlukla portable uygulamalar kullanırım.CCleaner kayıt temizlemesini gayet tatmin edici sonuçlar alıyorum diğer yazılımların daha çok sistemi yorduğu taraftarıyım.