Mert'in katil zanlısı yakalandı

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Mert'in katil zanlısı yakalandı

Mesaj gönderen yesilaygunes »

Mert Aydın'ın katilinin kimliği ne kaç yaşında

Resim

KARS HABER CiTY NET: Kars`ta geçtiğimiz pazar günü kaybolduktan 1 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşindaki Mert Aydin`in katilinin oto galeri işiyle uğraşan Aykut Balk (23) olduğu açiklandi.

Kars Valisi Eyüp Tepe, düzenlediği basin toplantisinda katil zanlisinin Aykut Balk olduğunu açikladi. Zanlinin Facebook adresinde paylaştiği fotoğraflarda silah ve biçağa özentisinin olduğu gözlenirken, psikopat tavirlari dikkat çekti.

Fotoğraflarda Mert Aydin`in cesedinin bulunduğu tabyalara daha önceden de gittiği anlaşildi.

Öte yandan, kiz kaçirma ve hirsizliktan sabikali 23 yaşindaki Aykut Balk hakkinda Emniyet Müdürü Ercan Çakmak`in verdiği bilgiye göre, telefon ve otomobil satişi nedeniyle babasi Yolcu Aydin`la ticari ilişkisi bulunan Aykut Balk, Mert`le de işyerinde tanişti. Mert`i kaçirdiği 6 Nisan Pazar günü olay yerine götüren Aykut Balk, saat 14.10 ile 16.30 siralarinda cinayeti işledi. Kentte bulunan 25 MOBESE ve 20 güvenlik kamerasi tek tek incelenerek sonuca ulaşildi. Dün saat 20.00 siralarinda oto alim satimi yapan Aykut Balk yakalandi ve saat 03.00`de tutuklandi. Aykut Balk, Erzurum Cezaevi`ne gönderild

Kars haberleri: o psikopat mert'le nasıl tanıştı ? detaylar habercity.net
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2

Re: Mert'in katil zanlısı yakalandı

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın otopsi işlemi tamamlandı. Hazırlanan rapora göre, Mert Aydın'ın tecavüze uğradığı, başına taşla vurulduğu ve elle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.
Mert Aydın'ın otopsi raporu şoke etti!
Alıntı

Facebook ta baktım Aykut Balk diye kendisine ait 3 tane facebook hesabı varmış bir tanesi hack lenmiş küfür etmek serbest yazmış.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19703 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Bu olaydaki çelişki şurada İlk kamera kaydında mert ile yürüyenin 40-45 yaşlarında olduğu söyleniyordu oysa bu yakalanan 23 yaşında ne alaka ? hani millet ayaklanmasın diye gazı almak maksatlı bir düzmecemidir anlamadım
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2

Evet ilk haberlere öyle yansımıştı yani öyle söylüyorlardı. Fakat tüm işyeri kameraları ve mobese kayıtlarına göre katil zanlısı Sapık bulunmuş. Sorguda itiraf ettiği söyleniyor.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/9 ... -yakalandi
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19703 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

İşkence edersin ikiz kuleleri bile ben bombaladım der o nedenle O itiraf kısmı pek inandırıcı değil , kaldıki tüm kamera kayıtları diye gösterdikleri hiçbir kamerada bu itirafçı yok aksine ilk kayıtta 40-45 yaşlarındaki adam var O nedenle Bu iş aynen surlarda öldürülen Sarai Sierra cinayetine döndü , ben size katili söyleyeyim ( bar tuvaletinde birlikte oldum diyen it soyu) ama yakalanan adamın yakından uzaktan alakasının olmadığını 3 yaşındaki çocuk bile aklı ile bulur , bu cibayete gelirsek ilk kayıtta cocukla birlikte giden bu değil ya başka biri daha var yada bu değil