Windows 7 gibi zorin os deneyin

Linux ve Unix tabanli isletim sistemlerini hep beraber tanıyıp öğreneceğiz.
Kullanıcı avatarı
accept
Gigabyte1
Gigabyte1

Windows 7 gibi zorin os deneyin

Mesaj gönderen accept »

Microsoft windows yerine linux insanlar geçmek için isteksiz neden nedenlerinden biri linux kullanıcı arayüzü komut satırı gibi ilk nedenler en başta gelmekdedir. İş yerlerinde ,okul ve devlet dairelerinde kullanımında sorunlar olabileçeği düşüncesi hakim olması gibi nedenler de sosyal bir karamsarlık belirtisidir.

Yüksek bir öğrenme eğrisi azaltmak için, linux sürümü olan zorin os harika bir işletim sistemidir.Zorin os linuxu kolay ve pürüzsüz erişmesini istediğiniz bir windows kullanıcı için özel olarak tasarlanmış çok fonksiyonel bir işletim sistemidir. Kullanımı kolay ve tanıdık bir masaüstü uygulaması ile gelir.

Resim

Zorin os 7 bedava indirme sayfası:

http://zorin-os.com/free7.html

Ücretli indirme sayfası:

http://zorin-os.com/premium7.html

Kurulmu tamamlandığında sanki bir windows 7 gibi özdeş sanabilirsiniz. Bildiğimiz gibi, linux birçok dağılıma sahiptir. Zorin os grafik arayüzü windows 7 gibi hissedebilirsiniz.

Sörf için internet google chrome varsayılan olarak gelir. Firefox,opera,midori veya operayı yüklemek isterseniz kolayca yükleyebilirsiniz. Bu işlem için başlat-internet zorin tarayacı yöneticisi kısmından kur-instal tıklamanız yeterli.
Denetim masası zorin os da temiz bir arayüze sahiptir. Sistem ayarları ve sistem ayarları kendi içinde üç bölüme ayrılır. Kişisel , donanım ve sistemdir.Bazı işlevi aramak istiyorsanız, sadece içine imleç açılan arama kutusuna sağ üst alanda aramak istediğiniz şeyi yazın. Kısaca sanki windows denetim masası diyeçeksiniz.

Kullanıcı hesabı oluşturma zorin os da kök kullanıcıyı yönetici hesabı (windows gibi)vardır . Bu adlandırma için kullanıcı hatırlatma işi aynı windows yönetici kullanıcı hesabı adında bir ortamı gibidir.

Zorin os ücretsiz sürümü üç görünüm ile geliyor .

Windows 7 (varsayılan), windows xp ve gnome 2 ve değiştirmek için, sadece başlat +sistem araçları +corin bak changer değiştirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Re: Windows 7 gibi zorin os deneyin

Mesaj gönderen yesilaygunes »

ücretli ile ücretsiz arasında ne tür farklar var
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4