Alman ZDF televizyonunun yaptığı Almanyanın süper beyni yarışmasını kazanan adam herkesi ŞOK etti , ismi Rüdiger gamm olan adam kendisine sorulan Matematik sorularını saniyeler içinde cevapladı : Bunlar arasında 72 nin 16. kuvveti gibi sorular vardı
Süper Beyin
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19697 kez
Süper Beyin
Alman ZDF televizyonunun yaptığı Almanyanın süper beyni yarışmasını kazanan adam herkesi ŞOK etti , ismi Rüdiger gamm olan adam kendisine sorulan Matematik sorularını saniyeler içinde cevapladı : Bunlar arasında 72 nin 16. kuvveti gibi sorular vardı
Re: Süper Beyin
Bu kadar kısa zamanda nasıl olurda bu kadar güç bir işlemi çözüyor :D ... gerçekten çok ilginç.
Demek ki insanoğlu beyninin hakkını verse bilgisayarlara kafa bile tutar :D ...
Hala şoktayım.... Helal olsun....
Demek ki insanoğlu beyninin hakkını verse bilgisayarlara kafa bile tutar :D ...
Hala şoktayım.... Helal olsun....
- velociraptor
- Yottabyte4

bu adam aslında dünyada bilmemkaç milyarda 1 görülen bir hastalığa sahip (ismini tam hatırlamıyorum) ve o nedenle beyni bilgisayar gibi çalışıyor (belgeselde seyretmiştim) , dikkatimi çeken şey adam cevabı verirken sanki bu dünyada değil , gözler gidip geliyor , Adamı inceleyen profesörler 12 haneli rastgele iki sayının çarpımını falan soruyorlardı adam aynen saniyede cevap veriyordu , gel gelelim senin benim için çok basit olan gündelik hayatta herkesin hergün yaptığı işlemlerin bazılarında takılıyormuş ne bileyim mesela ayakkabısını bağlayamıyor vs. gibi...
- velociraptor
- Yottabyte4

sanırım benzeri bir hastalığı var , Onu o yarışmaya nasıl katmışlar anlamıyorum Oldukça Meşhur biridir