üyelerimizin seyrettiği filmler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19856 kez
Re: üyelerimizin seyrettiği filmler
kesinlikle kötü bir film tam heyecan verici birşeyler olacak diyorum , ordan kopup başka birşeyler oluyor
Büyük Sır – Get Low
izlenebilir kalitede güzel bir film

Bilgi :Ormanda tek başına, herkesten uzakta yaşayan Felix Bush'tan bütün kasaba halkı yıllardan beri uzak durmuş, ondan korkmuştur. Felix'in gözü dönmüş bir katil, şeytanla anlaşma yapmış bir cani olduğunu, adamı yumruğuyla öldürebilecek kadar güçlü biri olduğuna dair hikayeler anlatılmaktadır.
Günlerden bir gün Felix, elinde tüfeği ve bir tomar parayla kasabaya iner ve henüz hayattayken kendi cenaze törenini düzenlemek istediğini söyler. Cenaze levazımatçısı Frank ve çırağı Buddy, kısa sürede Felix'in asıl amacını öğrenirler.
Felix insanlarla yüzleşmek, yaşamdan elini eteğine çekmesine neden olan, yıllardır içine gömdüğü sırrını kasabayla paylaşabilecek midir?
http://www.filmizlexx.com/ads/buyuk-sir-get-low-izle/
izlenebilir kalitede güzel bir film

Bilgi :Ormanda tek başına, herkesten uzakta yaşayan Felix Bush'tan bütün kasaba halkı yıllardan beri uzak durmuş, ondan korkmuştur. Felix'in gözü dönmüş bir katil, şeytanla anlaşma yapmış bir cani olduğunu, adamı yumruğuyla öldürebilecek kadar güçlü biri olduğuna dair hikayeler anlatılmaktadır.
Günlerden bir gün Felix, elinde tüfeği ve bir tomar parayla kasabaya iner ve henüz hayattayken kendi cenaze törenini düzenlemek istediğini söyler. Cenaze levazımatçısı Frank ve çırağı Buddy, kısa sürede Felix'in asıl amacını öğrenirler.
Felix insanlarla yüzleşmek, yaşamdan elini eteğine çekmesine neden olan, yıllardır içine gömdüğü sırrını kasabayla paylaşabilecek midir?
http://www.filmizlexx.com/ads/buyuk-sir-get-low-izle/
- velociraptor
- Yottabyte4

Sürükleyici bir filim , bolca aksiyon konu oldukça şaşırtıcı bir şekilde ilerliyor :)
Ben bugün indirdim daha izleme fırsatım olmadı. Ama Türkçe Dublaj...
- velociraptor
- Yottabyte4

Evet TR dublaj , bu tarz işin içinden iş çıkan filimleri severim o nedenle taraflı da olsa 10 üzerinden 7 veririm
az önce filmi izledim kaliteli bir yapım bende rahatlıkla 10 üzerinden 7- 8 veririm
ayrıca avukat hanımıda beğendim :D
ayrıca avukat hanımıda beğendim :D
- velociraptor
- Yottabyte4

usta,,
Tom Cruise bi yana
valla ben avukat'a filmi izleyeli kaç saat oldu kesintisiz takıntı vaziyetindeyim
Tom Cruise bi yana
valla ben avukat'a filmi izleyeli kaç saat oldu kesintisiz takıntı vaziyetindeyim
- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

Suç çetesi
Bir tabir vardır dibine vurmak diye işte Aksiyonun dibine vurmuş bir filim :) aksiyon isteyen mutlaka izlesin
1949′da Los Angeles şehri vefasız ve ezelden kalpazan Mickey Cohen’in (Sean Penn) yönetimindedir. Uyuşturucu, silah ve **sansürlendi** ticaretini tek elden yürütmekte olan Cohen, popüler mafya adamlarının yanında bölgesel polisi ve hatta siyasetçileri de arkasında tutmaktadır. Los Angeles Polis Departmanında kimse ona rakip olarak çıkma cesaretini gösteremezken birimlere dışardan yardım etmekle vazifelerindirilen Teğmen John O’Mara (Josh Brolin) and Jerry Wooters (Ryan Gosling), Cohen’in işlerini bozmayı başarabilecek midir?
Normalde Türk film pek izlemem ama bu komedi film çok güzel. Benim hoşuma gitti. Zamanı uygun olan ve film izleyip gülmek isteyen bu film izleyebilir. iyi forumlar...

Tür: Komedi
İmdb Puanı: 4.5
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012 (Türkiye)
Süre: 98 dakika
Ersoy Güler’in yönettiği ve Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran ile Hüseyin Avni Danyal’ın oynadığı ”Sağ Salim”, hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim’in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini, Mersin’den Sivas’a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macerasını anlatıyor.
Yönetmen Güler’in ”İstemeden bilerek yapılan her şey hakkında bir film” dediği ”Sağ Salim”, tamamı bir günde geçen sevimli bir komedi-macera filmi.

Tür: Komedi
İmdb Puanı: 4.5
Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2012 (Türkiye)
Süre: 98 dakika
Ersoy Güler’in yönettiği ve Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran ile Hüseyin Avni Danyal’ın oynadığı ”Sağ Salim”, hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim’in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini, Mersin’den Sivas’a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan macerasını anlatıyor.
Yönetmen Güler’in ”İstemeden bilerek yapılan her şey hakkında bir film” dediği ”Sağ Salim”, tamamı bir günde geçen sevimli bir komedi-macera filmi.

Yargıç (Dredd) 2012
Dünyanın Atom Çağı'na girdiği karanlık bir gelecekte, bildiğimiz şehirler yok olmuş ve insanlar yüz binlerce nüfuslu megapollerde yaşamaya başlamıştır. Suça karşı zerre kadar acıması olmayan polis güçleri, suçlu potansiyali gördükleri her insanı acımasızca cezalandırmaktadır. Polis şimdi hem jüri, hem yargıç hem de cellattır. Bu Yargıçların en namlısı ise, Dredd'dir. BaşYargıç'tan bir gün Dredd’e, önemli bir görev verir: Cassandra Anderson isimle yeni bir Yargıç adayı eğitim için göreve çıkartılacaktır. Dredd ve Cassandra dönemin en güçlü çetelerinden Ma-Ma'nın yönettiği dev Peach Trees Binası’ndaki bir cinayeti araştırmaya giderler. Fakat 200 katlı ve her yanının çete üyeleriyle sarıldığı bu binadan canlı çıkmaları mümkün olacak mıdır?
Filmdeki aksiyon sahneleri çok güzel, sürükleyici bir film. Tavsiye ediyorum.