Görüntü bağdaştırıcısını değiştirme
Görüntü bağdaştırıcısını değiştirme
Bilgisayarda varsayılan görüntüleyici Standart VGA olarak ayarlı.Ben bunu NVIDIA olarak değiştirmek istiyorum.Nasıl yapabilirim ?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19899 kez
Re: Görüntü bağdaştırıcısını değiştirme
dahili ekran kartını harici ekran kartı ile değiştirmek istiyorsun yani , taktığında otomatik olarak tanımıyorsa biostan ayarlaman gerek şöyleki : biosta görüntünün ilk olarak nereden alınacağını tayin edildiği yer var... (PCI / PLUG AND PLAY SETUP olması gerek) bunu PCI olarak ayarlarsan harici ekran kartı devreye girecektir... (Primery Graphics Adapter satırını değiştireceksin yani) burada ilk devreye girecek ekran kartını seçtiğinde diğeri iptal oluyor , bu ayar IGP olarak ayarlarsan onboard ekran kartı devreye girecektir...
fakat öncelikle otomatik olarak tanıyıp tanımadığını dene
fakat öncelikle otomatik olarak tanıyıp tanımadığını dene
Dediğin bölümleri bulamadım biosta bu arada bilgisayar notebook
- velociraptor
- Yottabyte4

Laptopta zaten harici ekran kartı kullanamayacaksın ancak usb den takılan ekran kartı vardı sanırsam onlarda ateş pahasıydı , biostan biosa ayarlar farklılık gösterebilir bilemiyorum benzeri menü ve isimler altında aramak gerek ama laptop ise ona harici ekran kartı takılamayacaktır
Şöyle anlatayım birde resim koyayım.Aygıt yöneticisinde NVIDIA ve Standart VGA olarak 2 tane gözüküyor.Ekran çözünürlüğüne tıklaıdğımda Görüntü bölümünde Standart VGA olarak seçili.Ben burada VGA olarak değiştirmek istiyorum.Bilgisayarın markası acer

- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Üzerinden zaman geçmiş olsada yazayım, Gördüğüm kadarıyla Optimus bir cihazınız var önce İntel Vga sürücülerini kurmanız gerekiyor HD4000 sürücüsüdür muhtemelen sonra Nvidia sürücüsünü güncelleyin, bazı uygulamalarda nvidia seçemiyorsanız nvidia incspector üzerinden bazı ayarlar yapmak gerekiyor.