Dersin içeriği, Çalıştığım kısım, sınavda sorulanlar :D
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Re: Dersin içeriği, Çalıştığım kısım, sınavda sorulanlar :D
vallaha şimdiki öğrencilik kolay bizim zamanımızdaki sistem tek vize sene sonunda tek final idi (bütün kitaptan sorumlusun) , öyle haziranda mezun olacaksın mucize gibi birşey senede 12 - 15 mezun veriyordu ist . univ . işl. fak , bize uygulanan sistem bu devirde uygulansa yeminle 10 ylda üniversite bitiremezler , bizdeki eşek şansı ya , bizler mezun olduk sistem değişti , hey gidi günler hey
üsküdar ticaret lisesi muhasebe bölümünü bitirene kadar akla karayı seçtim üniversite allah muhafaza :D
- velociraptor
- Yottabyte4

şimdiki sistemi hiçbirşey öğretmemek üzerine kurmuşlar ülkemize 50 li yıllardan beridir uygulanan bir eğitim tuzağı
Şu bir gerçek eğitim okullarda iyi verilse idi. Bu kadar dershane açılmaz, okullarda öğrenilen bilgi ezber yapılarak unutulmaz ve yaşamın her yerinde kullanılırdı. Eğitime gerçek anlamda gereken önemi verirsek süper olur. Artı ortaya çıkan dehalara da imkan tanımak lazım. en basit örnek, bu adam neden yurt dışında yaşıyor, bizim ülkede yaşayıpta bu buluşa imza atsaydı olmaz mıydı?
http://www.teknoloji.tc/230/turk-bilim- ... -basarisi/...
Eğitim her ülkenin siyası çıkarları doğrultusunda yapılır. Ama bizim ülkede biraz fazla :D ...
http://www.teknoloji.tc/230/turk-bilim- ... -basarisi/...
Eğitim her ülkenin siyası çıkarları doğrultusunda yapılır. Ama bizim ülkede biraz fazla :D ...
- velociraptor
- Yottabyte4

türkiyede yaşasa o buluş gelmezdi de ondan