Şahsi görüşüm : AMD Laptop almaman yönündedir , AMD ısı sorununu normal Pc lerde bile aşamazken birde AMD işlemcili laptop şahsen ısınmasa bile tercihim olmazdı , intel i3 , i5 yada i7 lerden birini tercih ederdim , diğer bir husus Almanyada satılan Laptopların klavyelerinin almanca olması (türkçe karakter yoktur) bu da türkiyede bu laptopun kullanılmasında sorun teşkil edecektir , bir diğer husus ise işletim sistemli bir laptopun gereksizliğidir , ban olsam üzerinde free dos olan bir Laptop alırdım böylece en az 100 EU ucuza getirilebilir
amd işlemci çok öneriliyor o nedenle çok durdum üzerinde...O zaman hangisini almalıyım 10/100/1000 lik olması daha mı iyidir...Amd daha hızlı geldiği için araştırdım ben...
Bu arada Alacağın laptopta HDMI çıkışının olmasına , Led ekran olmasına (gerçi artık hepsi o şekilde lakin kıyıda Led olmayanları nkalmış ta olabilir) da dikkat et derim
ilaveten vediğin videonun sonunda adam hangisi iyidir in cevabı yoktur diyor :)
Kaliteli bir ürün istiyoruz.400 ile 80 euro arasında düşünüyoruz.Normalde benim baktıklarım 1200-1400 euro cıvarındayken bunların bu kadar uygun olmasının nedeni nedir?Kaliteli olmamalarında mı kaynaklanıyor...
Benim arkadaşım berlinde orda hangi mağazadan alışveriş yapabilir ve hangi ürünü almasını tavsiye edersiniz...
ben etherneti 10/100/1000 ve packerd bell dedim ancak tek sıkıntı işlemcisi olacak sanırım onu almadan ulaşmalıyım...
teşekkürler
AMD işlemcilerini sürekli geliştiriyor , ısı sorununu en son ne yaptılar bilemiyorum umarım düzeltmişlerdir , Yer berlin ise Saturn , Media markt , Karstadt .. gibi büyük yerlerden alırsa sorun çıkmaz adamlar beğenmezssen değiştirip paranı iade ediyorlar
öncelikle şnu belirteyim sen sony ile karşılaştır deyince packard bell daha iyi diye onu söyledim , bana marka sorarsan ASUS ve Toshiba derim , bildiğin üzere Packard bell - ACER in bir yan markası