Garanti Bankası - Elma Hesabı nedir, nasıl işler
Garanti Bankası - Elma Hesabı, temel olarak, paranızla otomatik olarak fon alma mantığına dayanır. buraya kadar normalmiş gibi göçrünen bu hesap müşteriye kesinlikle sorulmadan açılır (Türkiyedeki bankacılıktan da insani birşey beklemek olmazdı zaten) gelelim dolandırıcılığa
1. Normal vadesiz hesapta hesap işletim ücreti (atıyorum) 6 aylık 30 liraysa elma hesabında (yine atıyorum) 3 aylık 50 lira gibi bir rakam sizden gasp edilir
2. Elma hesabı ile B tipi likit fon alınır yani hiçbir getirisi yoktur (var diyenler kesinlikle YALAN söyler) tersine götürüsü çoktur şöyleki : aldığınız fonu satarken stopaj (vergi diyeyim, daha anlaşılır olsun) ödüyorsunuz yani size gideri oluyor (Yine sizden habersiz)
3. Bu hesabı kapatmaya kalktığınızda garip bir şekilde kapatmayacaklardır , size tamam kapandı derler bir sonraki ay yine faliyettedir ... yanlışlık var yok şöyle yok böyle bu hesap nedense kapanmaz
Peki ne yapmak gerek , Online bankacılık yapıyorsanız (ki yapmıyorsanız tavsiye derim , en azından bankacılarla daha az muhatap olup sinirlenmemiş olursunuz) internet şubenizden, elma hesabı alt limitinizi yükseltmek aen mantıklı çözümdür. alt limit için koydukları sınır 300.000 tl'dir. böylece 300.000 liranız olmadıkça fon alımı yapamaz. hesabınızda da 300.000 tl'den daha fazla paranız varsa zaten, dert edinmeyin böyle şeyleri.
ALINTIDIR
ilavem: Günümüzde bankacılık tamamen silahsız soygun haline getirilmiştir , yahudilerin kurduğu bu sistem ve düzen çalışmadan kolay yoldan insanların sırtından zengin olmaya dayanır (kaydi para yaratma bunun çarpıcı örneklerinden biridir) , bu sistemi öylesine güzel saklamışlardırki işleyişini birçok kişi halen anlamamaktadır