iPod ve iPhone’nda “kesintisiz” müzik devrimi!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Devils
Kilobyte4
Kilobyte4
Mesajlar: 690
Kayıt: 31 Ağu 2007, 23:27
cinsiyet: Erkek

iPod ve iPhone’nda “kesintisiz” müzik devrimi!

Mesaj gönderen Devils »

Resim

Goldmaster iSound Radyolu Hoparlör’ün aynı anda şarj etme özelliği ile iPhone ve iPod’larda müzik zevkini “kesintisiz” yaşayacaksınız!

Goldmaster iSound hoparlör ile iPhone ve iPod’larda müzik dinleme keyfi üst düzeye çıkarken iPod / iPhone cihazı şarj oluyor. FM Radyo, işlem bilgilerini gösteren LCD ekranı, 20 kanal hafızası özelliklerine sahip olan “çok amaçlı” teknoloji harikası, seçkin satış noktalarında “teknoloji ve yüksek kalite” tutkunlarını bekliyor!

Teknolojinin öncü markası GoldMaster, çok amaçlı ürün gruplarıyla farkını korumaya devam ediyor. Yeni tasarımı iSound iPod Girişli Radyolu Hoparlör ile dikkat çeken GoldMaster, dahili FM radyo, dijital kanal aramave 20 kanal hafızası gibi özelliklere sahip olan bu cihazı seçkin satış noktalarında meraklıları ile buluşturuyor.

iPod konektörü sayesinde iPod/iPhone cihazındaki müzikleri üründen dinleyebilme, iPod/iPhone cihazını şarj edebilme, işlem bilgilerini gösteren LCD ekran ve uzaktan kumanda ile kolay kullanım imkanı sunan GoldMasterİSound iPod Girişli Radyolu Hoparlör’de saat ve alarm fonksiyonları bulunuyor.

Alarm için erteleme ve uyku gibi fonksiyonlara da sahip olan cihaz, yüksek kaliteli 2.0 CH stereo hoparlöre sahip. iPod/iPhone cihazında bulunan müzikleri ya da radyo kanalını alarm sesi olarak kullanabilme şansı da tanıyan cihazın AUX girişi ile MP3/MP4 oynatıcı, laptop, PC gibi harici ses kaynağından yüksek kalitede ses elde edilebiliyor. teknoloji
Cevapla