msn!!!!!!!

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2

msn!!!!!!!

Mesaj gönderen demirci 54 »

arkadslar bılgısayarın ken msn sı ıle gırınce orda gırdıgımız adres kalıyor neden sılınmıyor onu nasıl sılebılırız..???
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2

bılgısayarın kendı msni ıle gırıs yapınca ısmımız orda kalıyor neden sılınmıyorr....
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Öncelikle güzel türkçe yazdıgın için tesekkürler...Lütfen sorununu daha açıklayıcı yaz..İsmin nerede kalıyor,windows la gelen messenger dan bahsediyorsun sanırım?
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2

rica ederım dılım msn de alıstıgı ıcın ole yazıyorum tekrar kusura bakmayın. Neyse bız konumuza donelım hanı bılgısayarın kendı msnı olurya eskı surum msnı onu dıyorum oradan msn ye gırıyorsun sonra sılmek ıstıyorsun sılınmıyor onu ordan nasıl sılebılırrız...
Kullanıcı avatarı
abraxas07
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen abraxas07 »

Windows XP kullanıcıları için otomatik olarak Windows Messenger sistemle birlikte yüklenir ve siz Outlook Express gibi bir çok programı kullanmaya çalısırken otomatik olarak Windows Messenger açılır.Oysaki MSN Messenger böyle bir sey yapmaz.Ve siz Windows Messenger'î silmek için Program Ekle/Kaldır'a bakarsınız oradada yoktur.Oysaki Windows messenger'ı silmek aslında tek bir komutla çok kolaydır ve bundan sonra sürekli taskbarda çıkıp sizin basınızı agrıtmaz ve sinirinizi bozmaz.

Windows Messenger'ı silmek için Windows XP'den Baslat'a tıklayıp Çalıstır kısmına geliyoruz ve bu komutu aynen oraya yazıp Enter'a basıyoruz:

Kod: Tümünü seç

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove
Kullanıcı avatarı
iekara
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen iekara »

demirci 54 yazdı:rica ederım dılım msn de alıstıgı ıcın ole yazıyorum tekrar kusura bakmayın. Neyse bız konumuza donelım hanı bılgısayarın kendı msnı olurya eskı surum msnı onu dıyorum oradan msn ye gırıyorsun sonra sılmek ıstıyorsun sılınmıyor onu ordan nasıl sılebılırrız...
konuya arkadası anlayarak soyle dahl olmak ısterım wındows mesengerı kaldırmadan ordakı otomatık oturmu kaldırmak ıstıyorsan yanı oradakı ısmını baslat - denetım masası - kullanıcı hesaplrına gır orda wındows mesenger hesaplarına bak maıl adresının yazılı oldugu kullanıcı hesabını kaldır artık wındows mesengerın otomotık acılmz ve hesap adını hatırlamaz...