Geçen yıl ABD SIRASINDA Hükümet 100'den fazla alan adları Alacaklar onu telif hakkı ihlali teşvik Were kapılan.
Yetkililer eylemleri sitelerin sahipleri ve ziyaretçiler Onların milyonlarca güvensizlik ile karşılanmış. Doğrudan ilgilendim Ama olanlar şikayetçi sadece onlar değil miydi.
Çeşitli hukuk uzmanları ve serbest konuşma bastırmak Mayıs weitere Belirtilmiştir mü nedeniyle sürecin eksikliği etki Nöbetler ABD ihlali Could Be inanıyorum anayasa. Bu Değerlendirilmesinde Onlar Çeşitli siyasetçiler de katıldı Were.
ÇOK açık sözlü Politikacılar iki ABD Senatörü Ron Wyden ve TC Zoe Lofgren vardır. bir girişimi olarak Onların, onlar sorumlu Yetkililer Nöbetler Etkili mi nasıl ve Onlar Meşru mı olup olmadığını açıklayın Sorular sorulara bazı çok gerekli cevapları almak için.
Bu hafta Onlar bir tepki var, Ama Onlar arayan biri değiliz. Homeland Security's ICE birim olmasına rağmen son üç ay sonra, siyasetçiler bütün büyük Sorunlar Sadece kaçınılması Were olarak, yetersiz Be yanıtlarını buldu cevap verin.
ABD Senatör Ron Wyden yorumladı "Bu yönetim They inanın ne establishi İHLAL ilgili temel sorulara cevap reddediyorum zaman etkili köpek online telif hakkı ihlali caydırmak Yani, hayal etmek zor" dedi.
Ben "Bölümler nihayet ben fazla üç ay önce Than, ICE ve DOJ gelen tepkiler Internet değeri ve işlevi, herhangi bir teknik anlayış Eğer online İHLAL ve sergilemek Little durdurmak için tek fikirli tayin ortaya Gönderilen Them sorulara yanıt da" ekledi.
sıcak konulardan biri-Torrent-Bulucu web sitesi, doğrudan ana ya da telif hakkı dosyalara bağlantı ve Hazır Doesn't bir meta arama motoru nöbet olmuştur. O Daha önce pek çok hataları soruşturma Into bu sitede SIRASINDA yapılmış mıydı Out Biz Sivri ve Wyden ve Lofgren bu sitenin suç telif hakkı ihlaline yardım Sayılabilecek misiniz özellikle neden Sorular.
Sel-Finder nasıl ve Google ve Bing gibi diğer arama motorlarından farklı bir serbest konuşma etkisi suç köprüler yapar, nasıl Onlar soru. Ama cevap gelmedi.
"Özellikle rahatsız bağlantı ücretsiz konuşma farklı nasıl açıklar Onların Reddi olduğunu. çabalar devam Many Ways Verilen köprüler Bu form Internet temeli, gitmek için başka bir siteye bağlantı için bir sitede sonra - "Tehdit koruyun IP, Than çok daha yapmak - Şu anda İdaresi yapıyor ve IP Yasası genişletmek koruyun misiniz Wyden dedi.
"Bu Biz ABD sahteciliği harekete geçme Taking Olmalı tüm köpek ve Yönetim Can Katılıyorum Birçok eylemleri Vardır ABD dışına kaçak mal Birbirine bağlayan sorumlu tutan gibi roman ilerlemek IP ürünleri ve desteklenmeyen Teorileri siteleri Katılım etmeyin, "Senatör ekledi.
TC Zoe Lofgren yanı ICE arası olmayan tepki ve sansür eylemi olarak karakterize alanı Nöbetler hayal kırıklığına WS.
"ICE tepki Meşru Bizim Siteler yılında Operasyon 'ilgili endişeler Adres başaramamak." Alan Nöbetler süreç olmadan sansür bir formu var. Bu durumda, Hükümetimiz, hakim ve lastik damga ve Hazır önceden haber ya da düşmanca süreç olmadan Than daha hiçbir şey etki kapılan var, Onların masumiyeti ispat yükü ile bu sitelerin Ayrılma yazarlar, "O bir tepki olarak söyledim.
"Bu çalıntı araba veya knock-off çanta nöbet için yeterli Might Be iken, web siteleri ve konuşma internette için yeterli değildir. O Yani bu yönetim Aynı Them tedavi olduğunu rahatsız olduğunu, "Lofgren ekledi.
ICE gelen yanıt Onlar Onların eylemleri anlatmak gibi bir niyetim var That Onlar sordu Have Been temel sorulardan bazıları yanıtlayan olmadan etki ele geçirmek devam edecek O gösterir. Ve Daha bitmedi - Things yakında çok daha fazla rahatsız olsun Mayıs.
Bu hafta başlarında biz ABD That Dolaylı Hükümet, bu tasarıyı ÇOK Etkili Nöbetler etki alanı yapmak için tasarlanan bir koruyun IP Act adlı COICA tasarının, bir yenilenen sürümü üzerinde çalışıyor ve daha geniş yetkileri Yetkililer arama motorları sansür ve web siteleri engellemek için ISS'ler sipariş gibi olaylar verin.
Senatör Wyden etrafında Son kez IP Koruma Yasası'nın durdurmak zor Might Be Washington ve Hollywood destek çok ama ile Uygulanan olmak dan COICA durdurmak başardı. henüz önümüzdeki aylarda Sorulan Will Be Doubt başka soru var, Ama O Anlamlı cevapları takip edecek şüphelidir.