Genius yine Tayvan Top 20'de

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Genius yine Tayvan Top 20'de

Mesaj gönderen uçs »

Genius, altı yıldır Tayvan’ın en iyi 20 global markasından biri olarak seçiliyor.



Genius’ın dünya çapında bir marka olarak verimliliğinin vurgulandığı bu ödül, geçen yılki ekonomik yavaşlamaya karşın gelişmekte olan ülkelerdeki bilgisayar çevre birimleri pazarında liderliğini sürdürmek için gösterdiği çabaların da sonucu olarak verildi.

1985 yılında Tayvan’da kurulan Genius, ayrıca Latin Amerika, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Asya-Pasifik'te yer alan gelişmekte olan pazarlarda da ürün satışı yapıyor.

Resim

Tayvan’ın En İyi 20 Global Markası 2010 ödülü, global markalaşma ile ürün ve teknoloji innovasyonu alanlarında gösterdiği çabaların tanınmasının devamı niteliğinde.

Interbrand’e göre, Tayvan ürünlerinin Rusya, Çin, Endonezya ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlardaki markalaşma başarıları, 2010 yılındaki toplam marka değeri artışına katkıda bulundu ve Genius uzun zamandır bu pazarlarda yer alıyor.

World Expo Şangay 2010’daki Tayvan standının sponsorlarından biri olmanın yanı sıra Genius, yeni kanallar geliştirmek ve markayı genişletmek amacıyla Çin’in önde gelen üreticileri ile stratejik işbirliğine girdi.

CNET
Cevapla