zaten iki sene garantisi var,faturasına bak eğer bitmediyse dediğim gibi çalışırken rastgele bir entegrenin ayakları arasına çok az çeşme suyu damlat bir daha çalışmayacaktır,elle müdahale etmeden olduğu gibi çıkart servisine götür,ben belki yirmi tane bu şekilde değiştirdim.
imageshack.us den gönderip direc link seçeneğini img kodu arasında kullanıyorum diğerleri ufak çıkartıyor.
Windows 7'nin ömrü bitiyormu anlamadım?
Re: Windows 7'nin ömrü bitiyormu anlamadım?
Hocam birde kopya olduğundan bazı hatalar olabilirmi? diye düşünüyorum, belki HDD düzelmez orjinalini yüklemeylede ama kopyaya nazaran daha aktif çalışacağını düşünüyorum, nedersiniz gerçi orjinale çevirdim ama işte öylesine
denemeye değer..
birde içeriye fan koy harddisklere doğru üflet,biraz düzelir.
birde içeriye fan koy harddisklere doğru üflet,biraz düzelir.
çok sessiz çalışması güzel sanırım iki tane soğutucu var bunda, birşey sormak istiyorum ben Viyana'da yaşıyorum, benim sistem TR olarak kendim çevirdim TR ye windows 7 64 bit sistem cd si sipariş verdim türkiyeye ama inanılmaz ucuz geldi bana şimdi aradım konuştum içinde 2 tane cd var dedi 32,64 bit olarak dedi ve orjinalmiş, ve bu bir bilgisayar mağazasından alınıyor, benim dikkatimi çeken bana göre çok ucuz acaba odamı kopya olabilirmi diye merak ettim, vatan bilgisayar diye TR genelinde 25 mağzaları var imiş ne dersiniz kusura bakmayın sizide meşkul ediyorum ama, saygılar
yok ne meşgul etmesi,lafı olmaz.
faturası yokmu cd nin bandrolu olması lazım arkası yapışkanlı halogramlı.
faturası yokmu cd nin bandrolu olması lazım arkası yapışkanlı halogramlı.
pardon fiyatınıda yazmamışım, 217 TL faturası vardır illaki ağabeyime sipariş verdim