süre kısıtlamalı prg. süresini uzatma
süre kısıtlamalı prg. süresini uzatma
1)bilgisayarınızın bios ayarlarına girerek şu anki tarihi 2010+'a getirin(veya daha da ileri).
2)elinizdeki trial version programı bilgisayarınıza kurun.(2010+ yılını esas alacaktır).
3)kurulum ve restart süreci bittikten sonra, bilgisayarınızı yenidenbaşlatın ve BIOS ayarlarına girerek tarihi bugüne yani 2010 yılına geri döndürün.
4)smart screen filtresini devre dışı bırakın
güle güle kullanın
not:xp de yaptım oldu
ÖNERİLMEZ!!!
internete bağlandıkça sorun yaşadım.
madem önermiyorsun niye yazıyorum?çünkü bazı işyerleri int. bağlantısı olmadan sadece 1 prg. için notebook alıyor.zaten bende onda denemiştim :D
made in lordlevent
2)elinizdeki trial version programı bilgisayarınıza kurun.(2010+ yılını esas alacaktır).
3)kurulum ve restart süreci bittikten sonra, bilgisayarınızı yenidenbaşlatın ve BIOS ayarlarına girerek tarihi bugüne yani 2010 yılına geri döndürün.
4)smart screen filtresini devre dışı bırakın
güle güle kullanın
not:xp de yaptım oldu
ÖNERİLMEZ!!!
internete bağlandıkça sorun yaşadım.
madem önermiyorsun niye yazıyorum?çünkü bazı işyerleri int. bağlantısı olmadan sadece 1 prg. için notebook alıyor.zaten bende onda denemiştim :D
made in lordlevent
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Re: süre kısıtlamalı prg. süresini uzatma
Peki programı yüklemeden tarihi ileri alsak mesela 2020 yada bu çok olduysa 2015 yapıp programı yükleyelim. Yeniden başlatma geregi olunca tamam deyip, açılırken BIOS u açıp normal gerçek tarihi girsek olur mu? Deneyemedim çünkü şuanda öyle bir program yok elimde
En son yesilaygunes tarafından 27 Eyl 2010, 13:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
tarihi ieri alıp sonra yükleyip normale alarak süre ayarlaması yapılabilecek programlar var ama her programda bunu yapamayız direk demo'dan süre sonu uyarısına düşer.
evet denedim yeni prg. yemiyor..
bazılarıda kendi içerisinde geri sayım yapıyor
onu nasıl engelleriz bulursam yayınlarım.
bazılarıda kendi içerisinde geri sayım yapıyor
onu nasıl engelleriz bulursam yayınlarım.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez
Time Stopper 3.0

You can use this small application to use trial software forever. Time Stopper is a small utility program that can be used to run time-limited programs beyond their expiration dates. The program is not intended to be used as an aid to software piracy, rather as a tool for allowing users to evaluate software over a longer period – users are encouraged to register any programs they find of value.I have tried this program on several softwares and applications and it works like a charm. When used properly according to instructions (and assuming your OS has no problem), this handy little software is guaranteed to work and keep your trial period forever.
dwnld

You can use this small application to use trial software forever. Time Stopper is a small utility program that can be used to run time-limited programs beyond their expiration dates. The program is not intended to be used as an aid to software piracy, rather as a tool for allowing users to evaluate software over a longer period – users are encouraged to register any programs they find of value.I have tried this program on several softwares and applications and it works like a charm. When used properly according to instructions (and assuming your OS has no problem), this handy little software is guaranteed to work and keep your trial period forever.
dwnld
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/421784113/Time_stopper_v3.0.zip
http://hotfile.com/dl/72200654/fee0d0a/Time_stopper_v3.0.zip.html- yesilaygunes
- Gigabyte2

Rapi linki ölü digerindede bende nedense donma oldu
ayrıca nasıl kullanılıyor bu basit bişiye benziyor ama yinede birazcık açıklama yapsaydınız
ayrıca nasıl kullanılıyor bu basit bişiye benziyor ama yinede birazcık açıklama yapsaydınız
teşekkürler
yw zamanında ara ara bir hal oldum bu prg. depoya attım ihtiyaç olunca kullanacağım
"rapid linkini yenilenmesi gerekir"
VT=AntiVir 7.10.12.55 2010.09.28 TR/Crypt.CFI.Gen
(virüs değil şifre açma uyarısı)
yw zamanında ara ara bir hal oldum bu prg. depoya attım ihtiyaç olunca kullanacağım
"rapid linkini yenilenmesi gerekir"
VT=AntiVir 7.10.12.55 2010.09.28 TR/Crypt.CFI.Gen
(virüs değil şifre açma uyarısı)
En son lord_leo tarafından 28 Eyl 2010, 11:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

indirdiysen bir başka siteye yükleyip link verebilir misin 
- yesilaygunes
- Gigabyte2