Kaliteli ,dayanıklı, kullanışlı Kablosuz klavye, maus takımı konusunda bilgi verecek olan var mı hem marka hem, model olarak bilgi ve öneride bulunabilir misiniz?
Kablosuz Klavye , Fare T
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Kablosuz Klavye , Fare T
Degerli sordum.com Kablosuz Klavye ve Fare almayı düşünüyorumda benim aklımdan microsoft olsun diyor ama tam emin degilim.
Kaliteli ,dayanıklı, kullanışlı Kablosuz klavye, maus takımı konusunda bilgi verecek olan var mı hem marka hem, model olarak bilgi ve öneride bulunabilir misiniz?
Re: Kablosuz Klavye , Fare T
tam modeline sitesinden fiyatına isteğine göre kara verebilirsin
ben microsoft veya logitec öneririm.
uçan farede kullanım kolaylığı veriyor.ama pilli değil şarjlı modeli var onu al pil derdin olmasın
ben microsoft veya logitec öneririm.
uçan farede kullanım kolaylığı veriyor.ama pilli değil şarjlı modeli var onu al pil derdin olmasın
- N2O
- Megabyte2

valla microsofttan başka kullanamıyorum mükemmel yapıyorlar.. şu anda kullandığım set en ucuzlarından 30 TLye falan almıştım şiir gibi valla :D
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- N2O
- Megabyte2

- yesilaygunes
- Gigabyte2

microsoftun en pahalı Kablosuz Klavye , Fare takımı hangisi fiyatları nedir ortalama ve resm veya link koyabilir misin :idea:
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
ben mediamarkt tan trust marka almıştım gayet sağlam ve pilleride uzun ömürlü gidiyor 3ay oldu alalı daha pil değiştirmedim,tabi tercih meselesi.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Ben dünyada en başarılı işletim sistemlerini yapan microsoftun üretecegi pc parçalarındada aynı performansı yakalayacagını düşünüyorum ondan microsoft almayı düşünüyorum ama modelleri hakkında bilgi topluyorum
- yesilaygunes
- Gigabyte2

ilkel oldugunu düşünmek ve idda etmek için ondan çoook üstün çoook ilerde işletim sistemlerin olması lazım
Şuanki zamana göre fena degil :wink:
Şuanki zamana göre fena degil :wink:
:D
bencede çoooook ileride işletim sistemleri var ama bizleri sömürmek için gıdım gıdım veriyorlar.
mesela dokunmatik tabletler 95 ten beri belkide daha eskiden beri var ama şimdi pc ile birleşip piyasaya çıktı...
zaman-mekan görecelidir. a.eistein
bencede çoooook ileride işletim sistemleri var ama bizleri sömürmek için gıdım gıdım veriyorlar.
mesela dokunmatik tabletler 95 ten beri belkide daha eskiden beri var ama şimdi pc ile birleşip piyasaya çıktı...
zaman-mekan görecelidir. a.eistein
- yesilaygunes
- Gigabyte2

bak o konuda bişi diyemem haklısın
yanlız piyasadaki elde bulunan bunlar yani bundan daha iyisini bulamadıgımız için eleştiremiyoruz kast ettigim bu
yanlız piyasadaki elde bulunan bunlar yani bundan daha iyisini bulamadıgımız için eleştiremiyoruz kast ettigim bu