Yiyecek İçecek Otomatlarında TL Yükleme!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Yiyecek İçecek Otomatlarında TL Yükleme!

Mesaj gönderen uçs »

Resim

Avea’dan Türkiye’de bir ilk: Avea TL Yükleme İşlemleri Artık Yiyecek İçecek Otomatlarında!

Türkiye’nin müşterilerini en çok konuşturan operatörü Avea, müşterilerine hayatı kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyor.

Avea’nın yepyeni çözümü ile Avealılar, artık yiyecek içecek otomatlarından TL yükleme işlemi gerçekleştirebilecek.

Finans ve Telekom sektörlerinin yakınsamasına odaklı teknolojilere yatırım yapan ve mobil ödeme teknolojilerinin günlük yaşamda daha etkin kullanılmasına yönelik projelere imza atan Avea, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Avealılar, yiyecek içecek otomatları üzerinden Avea Mobil Ödeme servisi ile ürün satın almanın yanı sıra Türkiye’de ilk defa TL yükleme işlemlerini de gerçekleştirebilecekler.

Otomatlar üzerinden Avea Mobil Ödeme servisi ile alışveriş yapabilmek için ürünün alınacağı otomatın kodu, kısa mesajla ilgili servis numarasına gönderildikten sonra ürün seçimi yapılarak alışverişi tamamlanacak.

Avea müşterileri ayrıca, Yakın Alan İletişimi Teknolojisi’ni (NFC – Near Field Communication) de destekleyen yeni otomatlardan, NFC teknolojisine uyumlu cep telefonu satın alma gereksinimini ortadan kaldıran yeni SIM kartlar sayesinde hızlı ve kolayca ödeme yapabilmenin yanı sıra ödeme çözümlerinin sunduğu kolaylıklardan faydalanabilecek.

Artık farklı sektörlerin bir araya gelerek, güç birliği yaptığını, Avea’nın da Finans ve Telekom sektörlerinin yakınsamasına odaklı teknolojilere yatırım yaptığını belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan; “Müşterilerimize hayatı kolaylaştıran ve değer yaratan çözümler sunmak öncelikli hedefimiz. Yenilikçi yaklaşımımızla bugüne kadar birçok “ilk”i müşterilerimizin hizmetine sunduk. Geçtiğimiz aylarda Türkiye ve dünyada ilk kez, Yakın Alan İletişimi Teknolojisi’ni (NFC) tüm cep telefonlarında hayata geçirdik. Şimdi de Türkiye’de bir “ilk”e daha imza atıyoruz. Türkiye’de ilk defa Avea müşterileri yiyecek içecek otomatları üzerinden TL yükleme işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Ayrıca otomatlar üzerinden Avea Mobil Ödeme servisi ile alışveriş yapabilecekler. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimiz, pek çok yeniliği Avea ile birlikte yaşamaya devam edecek” dedi.

veteknoloji
Cevapla