Uydunet ip değiştirme
-
huzursuz
- Bit

Uydunet ip değiştirme
uydunet kullanıyorum ve bağlandığı günden beri aynı ip adresi hiç değişmiyor bazı download sitelerinde indirme yaparken sürekli her part arasında 15dk beklemek zorunda kalıyorum ip değiştirmeyi bilen ve yardımcı olabilecek kimse varmı?
not: diğer sitelerde yazan ipconfig release renew komutları falan çalışmıyor işletim sistemi xp router yok.
not: diğer sitelerde yazan ipconfig release renew komutları falan çalışmıyor işletim sistemi xp router yok.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
-
huzursuz
- Bit

Re: Uydunet ip değiştirme
sabit ip değil eminim çünkü sabit ip extra ücrete ve başvuruya tabi ve faturamda da böle birşey yok tüm uydunet kullanıcıları bu sorunu yaşıyor her forumda bazı çözümler görüyorum ama gördüğüm çözümlerin hiçbiri gerçek değil bu yüzden artık uydunette ip değiştirmenin imkansız olduğunu düşünmeye başladım. ya üyelik almam gerek yada adsle geçiş yapmam gerekecek :evil:
evet ama tam hatırlamasamda istediğin zaman değiştirebilme özelliği var hatırlıyorum ...resmi sitesinden ayrıntılara bakmak lazımmodestus yazdı:no-ip sabitlemek için kullanılıyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

Ultrasurf ile isteginizi gerceklestirebilirsiniz
Az önce yaptigim denemede rapid ten dosya indirdim (yavas ama hic yoktan iyidir)
Kod: Tümünü seç
http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u997.zip-
huzursuz
- Bit

çok teşekkür ederim çözüm bulunana kadar bunu kullanacağım ilgin için sağolvelociraptor yazdı:Ultrasurf ile isteginizi gerceklestirebilirsinizAz önce yaptigim denemede rapid ten dosya indirdim (yavas ama hic yoktan iyidir)Kod: Tümünü seç
http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u997.zip
- velociraptor
- Yottabyte4

bence yasak yok a böyle bir özellik eklense mütiş olacağı düşüncesindeyim.
- velociraptor
- Yottabyte4

dns ve hosts degistirice bütün bu yöntemler var yakinda yeni versionu da geliyor