Avrupa'dan önce Türkiye'de!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Avrupa'dan önce Türkiye'de!

Mesaj gönderen uçs »

Dünya genelinde beklenen ürün Avrupa'dan önce Türkiye'de.



Dünyanın merakla beklediği ve henüz satışa sunulmadan yoğun talep gören Toshiba Satellite R630 notebook Türkiye’de sadece Teknosa Mağazaları’nda satışa sunuldu. Dünyadaki en ince ve en hafif 13.3’’ tam fonksiyonlu notebook Toshiba Satellite R630 Avrupa kotasında en büyük stokla Teknosa mağazalarında olacak.

Resim

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, tüketicilerine yenilikleri ve ilkleri sunmaya devam ediyor. 13,3 inç’lik notebook kategorisinde dünyanın en ince ve en hafif tam fonksiyonlu notebooku olması nedeniyle büyük bir merakla beklenen Satellite R630 modellerinin Avrupa kotasının yaklaşık yarısı Teknosa farkı ile Türk tüketicilerin beğenisine sunuldu. Ürünler 17 Temmuz’da, Avrupa’da ilk olarak 67 ilde hizmet veren 250’den fazla Teknosa Mağazası’nda satışa sunuldu.

Avrupa’dan daha düşük fiyatla
Teknosa, merakla beklenen bu ürünlerin Avrupa kotasının büyük kısmını Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor. 13,3 inçlik notebook kategorisinde dünyanın en ince ve en hafif tam fonksiyonlu notebookunu, Avrupa’dan daha düşük fiyatla Türkiye’deki teknoloji meraklılarına sunduklarını söyleyen Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, “Bugün Avrupa’daki tüm teknoloji marketleri ile aynı hacimdeki ürünü Türkiye’ye getiriyor olmamız Teknosa’nın olduğu kadar ülkemizin de başarısıdır” dedi.

17 Temmuz’dan itibaren Türkiye genelindeki 250’den fazla Teknosa mağazasında ve www.teknosa.com sitesinde satışa sunulan Toshiba Satellite R630 ev ve kişisel kullanım kullanım için geliştirildi. Özellikle sık seyahat eden notebook kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği ürün donanım ve performansına göre 1199$+KDV ile 1499+KDV fiyat aralığında satışa sunuldu.

CNET
Cevapla