Sağ tıka hemen sil komutu
Re: Sağ tıka hemen sil komutu
doğrusu bu konuya bende taktım. :)
onay istemedende oluyor ama denemelerimde şunu gördüm diyelim onay istemeden bir mp3 dosyasına "hızlı sil" komutu verdiniz ondan sonra hangi mp3e tıklarsanız direk siliyor o yüzden onay işlemini kaldırmıyorum, düzeltmeye çalışıyorum.
onay istemedende oluyor ama denemelerimde şunu gördüm diyelim onay istemeden bir mp3 dosyasına "hızlı sil" komutu verdiniz ondan sonra hangi mp3e tıklarsanız direk siliyor o yüzden onay işlemini kaldırmıyorum, düzeltmeye çalışıyorum.
-
Babhomet
- Bit

Hocam günaydın,
En azından cmd ekranına e+enter yapmak yerine normal shift+del sonunda çıkan "tamam" diyen ekran açılamaz mı,yine fareyle tamamı tıklarız,
Böylece klavyeye gitmeden silmiş oluruz,
Saygılar...
En azından cmd ekranına e+enter yapmak yerine normal shift+del sonunda çıkan "tamam" diyen ekran açılamaz mı,yine fareyle tamamı tıklarız,
Böylece klavyeye gitmeden silmiş oluruz,
Saygılar...
senin dediğin gibi yapmaya çalışıyorum,olacak başka çaresi yok biraz bekle.
şuanda Metin abi armut u pişiriyor. Her an düşebilir ağzın açık kalsın. :idea: :idea:modestus yazdı:senin dediğin gibi yapmaya çalışıyorum,olacak başka çaresi yok biraz bekle.
Benide merak sardı bende bekliyorum... :D
-
Babhomet
- Bit

Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu,elbette ağzımız açık bakabiliyoruz sadece,
Sağolunuz,emeklerinize sağlık,
Saygılarımla...
Sağolunuz,emeklerinize sağlık,
Saygılarımla...
korktuğum başıma geldi 3gb lık klasörü yarım saniyede sldi, hani olayı hallettim ama sonra klasörü açmak için tıklayıncada açmak yerine siliyor demiştim ya yanlışlıkla açmak için tıkladım "sordum araştırmalarım" adlı 3gb lık laboratuar sayılabilecek klasörüm anında gitti,artık tırsar oldum..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19856 kez
gecmis olsun abi , bende kendi yazmaya calistigim virüsü yanlislikla calistirmistim , az sövmedim kendime sonra :)
-
Babhomet
- Bit

Hocam büyük geçmiş olsun,modestus yazdı:korktuğum başıma geldi 3gb lık klasörü yarım saniyede sldi, hani olayı hallettim ama sonra klasörü açmak için tıklayıncada açmak yerine siliyor demiştim ya yanlışlıkla açmak için tıkladım "sordum araştırmalarım" adlı 3gb lık laboratuar sayılabilecek klasörüm anında gitti,artık tırsar oldum..
Tamam artık bırakalım madem şu işi,çok mahçup oldum,istemiyorum,
Kusuruma bakmayın,
Saygılar,selamlar...