Forum İçerisinde Neler Görmek İstersiniz ?
- Devils
- Kilobyte4

Re: Forum İçerisinde Neler Görmek İstersiniz ?
Mesaj sınırlanması konulması gayet iyi fikir örnek 200 mesaj VİP üye olmayan göremesin mesela.

birde yapmak için uğraşmadım ama elini göğsüne götürüp eyvallah diyen ifade
- diceratops
- Megabyte3

2.si biraz saçma olmuş.Herkez yorum ekleyip eklememekte serbest.1.'si olabilir ama.
mesaj sınırlamasındada başlık altlarında post kasma yaşanıcaktır,ve bol bol yazısız smiley dolacaktır.
sordumda bir defa denk geldim vatandaş "ne yapabilirim" diye sormuş altta "güzel paylaşım" yazıyor.
sordumda bir defa denk geldim vatandaş "ne yapabilirim" diye sormuş altta "güzel paylaşım" yazıyor.
evet.
izzet 2.si espiri olsun diye ekledim :D
ama teşekkürler ifadesi bence lazım insanları katılımcılığa teşfik etmeliyiz.
izzet 2.si espiri olsun diye ekledim :D
ama teşekkürler ifadesi bence lazım insanları katılımcılığa teşfik etmeliyiz.
ikincisi espiri zaten belli :D yanlız birinci dede şöyle bir kaygı oluştu bende
takıldığım ve üyesi olduğum bir yer var şifreleri görebilmeniz için klavye ile mutlaka teşekkür yazısı eklemeniz gerekiyor :D bizdemi yoksa oraya doğru gideriz diye bir korku oluştu içimde
takıldığım ve üyesi olduğum bir yer var şifreleri görebilmeniz için klavye ile mutlaka teşekkür yazısı eklemeniz gerekiyor :D bizdemi yoksa oraya doğru gideriz diye bir korku oluştu içimde
evet cevap yazmadan linkler açılmıyor
lakin bir sorun var cevabı bulana kadar sayfa sayfa bakıyorsun .....tambir forum kirliliği oluyor.
zaten bazı yabancı indirme siteleri bunun önüne geçmek için, ne güzel paylaşım , bilmiyorum, bir deneyeceğim gibi anlamsız mesajları direk yayınlayıp sonrada yorum kontrolden sonra siliyor,kullanıcı sayfa yorumlarında sadece yorum yapanların yazısıyla ve kullanıcı puanlarıyla karşılaşıyor...
lakin bir sorun var cevabı bulana kadar sayfa sayfa bakıyorsun .....tambir forum kirliliği oluyor.
zaten bazı yabancı indirme siteleri bunun önüne geçmek için, ne güzel paylaşım , bilmiyorum, bir deneyeceğim gibi anlamsız mesajları direk yayınlayıp sonrada yorum kontrolden sonra siliyor,kullanıcı sayfa yorumlarında sadece yorum yapanların yazısıyla ve kullanıcı puanlarıyla karşılaşıyor...