win 7 bölümü

Forumla ilgili güncel duyuru ve uyarıları burada bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
diceratops
Megabyte3
Megabyte3

Re: win 7 bölümü

Mesaj gönderen diceratops »

Hayser sana bir sorum olacak...

Diyelimki sen yabancı sitelerden bilgi bulup Türkçeye çevirip bu siteye veriyorsun.Senin bilgilerini dakkasında çalıp kendi sitelerine ekliyorlar.Ve kendileri yapmış gibi gösteriyorlar.Tepkin ne olurdu ? Helal olsun mu derdin ? Yoksa sinirlenirmiydin ?
En son diceratops tarafından 27 May 2010, 22:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Devils
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Devils »

İzzet daha açıklayıcı yazmış.Bilgi hırsızlığını engellemek amaçlı yapıldı bu şifre.
Kullanıcı avatarı
iekara
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen iekara »

Konu başlığında okuduğum herşey cok mantıklı şifre olayı gayet iyi olmuşda şifre ye nasıl ulaşıyoruz....
V.I.P. bölümüne giripde win 7 ye girememek pek iyi olmadı
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19837 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

birkacgün icinde herkese acik hale gelecek , su an icin win 7 bölümü konu basliklarini anasayfadan takip edebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
RealKiss
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen RealKiss »

Abi bi araştır istersen, ben gecenlerde phpbb3 için baktım ama pek bişi bulamadım.. Cepten sms ile onay işi olursa iyi olur aslında.. hem daha az risk :)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

hic duymadim , bir bakarim
asooe
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen asooe »

3 Yıldır bu foruma üyeyim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım ve üzüldüm. Yönetici kardeşler sizler kimin bilgi hırsızlığı yaptığını bilirsiniz peki bizi neden mağdur ettiniz anlayamadım. Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Mesaj gönderen modestus »

3 Yıldır bu foruma üyeyim

Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

bir magduriyet söz konusu degil , cünkü windows 7 bölümündeki her bilgi anasayfada veriliyor , sadece biraz gecikmeli halde sizlere ulasiyor , kimlerin caldigi konusunda bir bilgimiz yok , cünkü üye sayimiz yirmibin in üzerinde , ve bunun önüne gecmek te imkansiz fakat benim bir cevirim 2 saat sonra baska bir yerde aynen veriliyorsa bu sömürüdür , ana sayfada vermeden baskalarinda cevirilerimi görmekten oldukca rahatsiz oldum , birkac gün icinde windows 7 bölümü herkese acilacaktir
Kullanıcı avatarı
Devils
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Devils »

Tarkan hocam 30,000 üye sayısına ulaştığımızda üye alımını durduralım belli dönemler açalım bilgi hırsızlığını önlemiş oluruz.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

bilgiyi zaten millet faydalansin diye veriyoruz lakin arada bu iyiniyeti suistimar edenler cikinca böylesi gecici önlemler almak durumunda kaliyoruz haliyle olan da millete oluyor , üya alimi belirli dönemlerde durduruluyordu zaten en son 1 ay boyunca üye alimi yapmamistik (gecen senelerde)
Kullanıcı avatarı
Devils
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Devils »

Tekrar bu uygulamaya gitsek iyi olmaz mı hocam :?:
Kullanıcı avatarı
RealKiss
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen RealKiss »

asooe yazdı:3 Yıldır bu foruma üyeyim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım ve üzüldüm. Yönetici kardeşler sizler kimin bilgi hırsızlığı yaptığını bilirsiniz peki bizi neden mağdur ettiniz anlayamadım. Teşekkür ederim.
Acıkcası forumculuk yapmayanlar bunu pek bilemez.. Bizim köstebek diye tabir ettiğimiz sömürgen üyeler (ki bunlara üye demeye içim el vermiyor) sağlam bilginin kaynağını bulduklarında oraya dadanıyorlar.. Ve neredeyse tüm konuları birebir kendi forumlarına kopyalıyorlar.. Sordumda sağlam bilgi kaynağı olduğuna göre.. :wink:

Edit:
velociraptor yazdı:bilgiyi zaten millet faydalansin diye veriyoruz lakin arada bu iyiniyeti suistimar edenler cikinca böylesi gecici önlemler almak durumunda kaliyoruz haliyle olan da millete oluyor , üya alimi belirli dönemlerde durduruluyordu zaten en son 1 ay boyunca üye alimi yapmamistik (gecen senelerde)
Bunu görünce aklıma davetiyeli üye modülü geldi.. Phpbb3 için bi araştırmak lazım.. Davetiyesi olan gelsin bence :))

Edit:

Bknz:

Kod: Tümünü seç

http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=1224005
localde bi kurup denemek lazım :)

yada

Şöyle bir önerim daha olacak.. Rütbe sistemi ilede bir güvenlik önlemi alınabilir.. Örn: Mesaj sayısı 20'nin altında olanlar belirli bölümlere ulaşamasın.. Ve adamın post kasma olasılığına karşılıkta iki mesaj arası süre 1 dk olarak ayarlanabilir.. Yani üye yazdığı bir cevabın üzerinden 1 dk geçmeden ikinci cevabi yazamaz.

Takdir sizin :)
En son RealKiss tarafından 03 Haz 2010, 22:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Mesaj gönderen yesilaygunes »

yigidi öldür ama hakkını yeme ben sordum.com ile tanıştıgımdan beri googleye sormuyorum daha iyisine yani sordum.com :)) soruyorum ve gerçekten taktire şayan yönetici kadrosu var.
samimi dürüst ve alçak gönüllü....
Bilgi çalmak dogru bir davranış degil. kalitesiz kişilige sahip insancıklar kaynak belirtmemelerini kıınıyorum.
hayser
Bit
Bit

Mesaj gönderen hayser »

siz kimin bilgi çaldığını bilirsiniz.daha doğrusu kendi yapmış gibi gösterip başkasına kendini üstün göndereni.bizim gibi kendi ihtiyacı olanlar yani bi eksiğini tamamlayıp giderenler maalesef mağdur oluyorlar.siz kimin için Win 7 bölümünü açtınız.kendi kendinize yaptıklarınızı göstermek için mi.ihtiyacıolan göremedikten sonra pek fayda sağlamaz.yine de sağ olun ne diyeyim.
sağlıkla kalın

“Duyuru ve Uyarılar (Foruma üyelik)” sayfasına dön