Telefonu olana sigorta

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Telefonu olana sigorta

Mesaj gönderen uçs »

Resim

Türk Telekom, müşterine konut sigortası ve güvenlik sistemi sunmaya hazırlanıyor.

Ev telefonlarını daha cazip hale getirmek için atak üstüne atak yapan Türk Telekom, bu kez de ev telefonu olanlara, maliyeti yüksek pek çok işlemi çok uygun fiyatlarla sunmaya başlıyor. Bugün'ün haberine göre; Ev güvenlik sisteminden sağlık sigortasına, konut sigortasından ferdi kaza sigortasına kadar çeşitli hizmetler, düşük fiyatlarla sunulacak. Türk Telekom İletişim Başkanı Erem Demircan müşterilerine verdikleri hizmetleri şöyle özetledi.

KAZA SİGORTASI

Ferdi kaza sigortası kampanyası ile ev telefonu müşterileri, kalıcı sakatlık ve vefat gibi durumlara karşı 12 ay boyunca güvence altına alınıyor. Türk Telekom ve Acıbadem Mobil Sağlık A.Ş. işbirliği ile müşterilere Medikal Koçluk hizmeti sunulacak. Bu hizmetle Türk Telekom müşterileri ve aileleri 7 gün 24 saat sağlık danışma hizmeti alabilecekler.

ALARM SİSTEMİ KURULACAK

Türk Telekom'un bireysel müşterilerine sunacağı konut sigortası hizmeti ile konutlar yangın ve dahili su basmasına karşı güvence altına alınacak. Evin çeşitli yerlerine konulacak sensörlerle hırsızlık olaylarına karşı çok hızlı müdahale edilebilecek. İsteğe bağlı olarak bu hizmet görüntülü olarak da verilebilecek.

Ayda sadece 4-5 lira

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, konut sigortası uygulamasının ayda 4-5 lira gibi sembolik bir ücret olacağını söyledi. Demircan ayrıca güvenlik sisteminin takılacak cihaza göre tarifelendirileceğini ancak 20 lira gibi rakamlarla herkesin evini güvence altına alabileceğini söyledi.

veteknoloji
Cevapla