Ben Xp cd si yapar iken sadece Tool klasörünü silip içine güncellemeleri ekleyip nlite ile Sp3 ve guncel bir cd yapıyorum. Sonra kurtarma konsolunu merak ettim gireyim dedim. kurar gibi ilerledim bana Xp yi onaralım mı yoksa temiz bir xp kuracak mısın diye bir ayarı vermedi?
acaba modifiyeli XP yapar iken Winnt.sif dosyasına komut satırı yazmak mı gerek?
Not: Bende Servis Pack siz cd var onunla kurup, tekrar kurulu sistemin üzerine kurmaya kalktığımda onaralım mı? kuralım mı gibi seçenecek çıkıyor.
Modifiyeli Xp CD sinde kurtarma konsolu çıkmıyor
Re: Modifiyeli Xp CD sinde kurtarma konsolu çıkmıyor
mutlaka sp3 lü cd ile yap.
ayrıca bu şekilde yapılan cdlerde ilk anda farkına varmadığımız ama daha sonra canımızı çok sıkan aksaklıklar oluyor, kesinlikle orjinal olarak kullanmanı öneririm.
ayrıca bu şekilde yapılan cdlerde ilk anda farkına varmadığımız ama daha sonra canımızı çok sıkan aksaklıklar oluyor, kesinlikle orjinal olarak kullanmanı öneririm.
Re: Modifiyeli Xp CD sinde kurtarma konsolu çıkmıyor
elimde her türlü çeşidi mevcut. Bu özelliğe şuna kadar ihtiyacim olmadı. Ben genelde Norton Ghost kullanırım. ama merak ettim "Win XP Sp3 + Güncellemeler " olan Cd mi takıp denedim. kurtarıp kurtarmayacağı ile ilgli soru sormadı. Eğer bir yöntemi var ise iso imajını tekrar editleyip o özelliği açığa çıkarayım.