Selam Arkadaşlar,
Hepinizi çok özlediğimi belirterek size sorunumu anlatayım,
Microsoft Outlook 2007 0x80070000E kodlu bir hata veriyor.Outlook Express sorunsuz çalışmasına rağmen Outlook ile posta alışverişi yapamıyorum.Araştırdım ve bana bir update önerdiler fakat önerdikleri bu update i yükleyemiyorum çünkü SP3 yüklü bu daha eski bir update diyerek yüklememe izin vermiyor.Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
- Mighty Mouse
- Byte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
Re: Microsoft Outlook Hatası
Biraz arastirdim:
genellikle .DBX databankinin boyutunun sismesinden olabiliyormus , izin verilen boyut 2 Gb olmasina ragmen 200 Mb öneriliyor , ayrica alinan ve yollanan emailler kisminda birikme varsa hepsinin silinmesi fayda sagliyormus ,hic Outlook kullanmadigimdan .DBX boyutunu nasil ayarlarsin bilemiyorum , fakat yükleyemdim dedigin yazilimi asagidaki link ile halledebilirsin :
viewtopic.php?f=5&t=53249
genellikle .DBX databankinin boyutunun sismesinden olabiliyormus , izin verilen boyut 2 Gb olmasina ragmen 200 Mb öneriliyor , ayrica alinan ve yollanan emailler kisminda birikme varsa hepsinin silinmesi fayda sagliyormus ,hic Outlook kullanmadigimdan .DBX boyutunu nasil ayarlarsin bilemiyorum , fakat yükleyemdim dedigin yazilimi asagidaki link ile halledebilirsin :
viewtopic.php?f=5&t=53249
- Mighty Mouse
- Byte4

Re: Microsoft Outlook Hatası
Tarkan çoksaol ilgin için hoşbulduk bu arada.
Bilgisayarda bi doluluk yok mail adresini de boşalttım ama fayda etmedi.Şimdi senin önerdiğin yolla bahsettiğim update i denicem.
_________
Selamlar
Bilgisayarda bi doluluk yok mail adresini de boşalttım ama fayda etmedi.Şimdi senin önerdiğin yolla bahsettiğim update i denicem.
_________
Selamlar