Ask Toolbar diye birşeyden virüs sinyali
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Ask Toolbar diye birşeyden virüs sinyali
Arkadaşlar Ask Toolbar diye birşeyden virüs sinyali almaya başladım bu uyarıyı oyun yükledikten sonra almaya başladım oyun microsoftun çıkardığı gear of war oyunu birde batman oyundan sonra olmaya başladı vede ask tools barda kurmadım ama neden geldi anlamıyorum cihazımda eset kurulu yardımcı olursanız sevinirim
- cenka
- Byte2

Re: Ask Toolbar diye birşeyden virüs sinyali
Uyarı verdiğine göre kurulmuş galiba.
Şuradan Toolbar Uninstaller ı indirip kurun, çalıştırın bakalım ask toolbarı bulacak mı bulursa kaldırıverin.
http://www.decomputeur.nl/Downloads/
Şuradan Toolbar Uninstaller ı indirip kurun, çalıştırın bakalım ask toolbarı bulacak mı bulursa kaldırıverin.
http://www.decomputeur.nl/Downloads/
ask toolbar bazı programlarda seçenek olarak veriliyor çoğumuz program kurulumunda ayrıntıları okumadan "next" leri hızlı hızlı geçtiğimiz için bu kendini kabul ettirmeye çalışan eklentide arada kaynak yapıp toolbara yerleşiyor cenkanın verdiği program yada herhangi bir uninstall programıyla kaldırılabilir çoğu zaman ekle/kaldırdanda kaldırılabilen bu eklentiden nod32 hariç şimdiye kadar virüs alarmı alındığını duymadım antivirüsten kaynaklanan bir hassasiyette olabilir.
neronun free versiyonunda bile var olduğunu duydum zararlı birşeyi nero bünyesine almaz kısaca telaşlanacak birşey yok.
neronun free versiyonunda bile var olduğunu duydum zararlı birşeyi nero bünyesine almaz kısaca telaşlanacak birşey yok.
-
enli77
- Bit

Arkadaşlar merhaba
Üstteki mesajları okurken ask toolbardan bahsedildiğini gördüm.Birkaç gün önce bizim başımızada bazı olaylar getirdi bu toolbar.Fomat factory diye bir converter proramını kurmak istedim bu sırada ask toolbar kurulsun mu diye bir bölüm çıktı ben hayır dedim yani tik koymadım fakat mozillada kurulmadı amma ie8 de kurulduğunu gördüm.Güvenlik için kis9 2010 kullanıyorum virüs falan uyarısı vermedi amma ie8 giriş sayfasını değiştirip kitledi ayrıca klavyede kitlendi winxp pro sp3 açılıyor eğer klavyenin herhangi bir tuşuna basılacak olursa fare imlecide sistemde donup kalıyordu.Bildiğim bir çok şeyi uygulamama rağmen sistemi düzeltemedim önceden aldığım bir yedeği geri yüklemek suretiyle sitemi tekrar eski haline getirdim.Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşsınlar ki hepimiz istifade edelim.Slm
Üstteki mesajları okurken ask toolbardan bahsedildiğini gördüm.Birkaç gün önce bizim başımızada bazı olaylar getirdi bu toolbar.Fomat factory diye bir converter proramını kurmak istedim bu sırada ask toolbar kurulsun mu diye bir bölüm çıktı ben hayır dedim yani tik koymadım fakat mozillada kurulmadı amma ie8 de kurulduğunu gördüm.Güvenlik için kis9 2010 kullanıyorum virüs falan uyarısı vermedi amma ie8 giriş sayfasını değiştirip kitledi ayrıca klavyede kitlendi winxp pro sp3 açılıyor eğer klavyenin herhangi bir tuşuna basılacak olursa fare imlecide sistemde donup kalıyordu.Bildiğim bir çok şeyi uygulamama rağmen sistemi düzeltemedim önceden aldığım bir yedeği geri yüklemek suretiyle sitemi tekrar eski haline getirdim.Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşsınlar ki hepimiz istifade edelim.Slm
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19932 kez