msn den karşı tarafın yerini bulmak
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
msn den karşı tarafın yerini bulmak
slm sordum.com :)) msn de biri kız olarak bana ilanı aşk ediyor acaba arkadaşlarım beni kandırmak mı istiyor :oops:
msn den karşıdakinin yerini net tespit etmek mümkünmü? msn plus eklentisi ile denedimde pek işe yaramadı
bir taraftan arkadaşım yazıyor bir taraftan kız diye kendini tanıtan kişi acaba aynı pc den mi açılmış her iki msn bunu ögrenmek mümkün mü yani benimle msn de konuşan kişinin pc sin de başka msn açmışmı bunu öğrenmek mümkün mü
msn den karşıdakinin yerini net tespit etmek mümkünmü? msn plus eklentisi ile denedimde pek işe yaramadı
bir taraftan arkadaşım yazıyor bir taraftan kız diye kendini tanıtan kişi acaba aynı pc den mi açılmış her iki msn bunu ögrenmek mümkün mü yani benimle msn de konuşan kişinin pc sin de başka msn açmışmı bunu öğrenmek mümkün mü
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
Re: msn den karşı tarafın yerini bulmak
en iyi ihtimal aynı ip üzerinden yazıp yazmadığını bulabilirisin, commview programı ile bu mümkün karşı tarafın ipsini gösterir.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

programın linkini ve kullanımını gösteren resim yada bir anlatım yapmanız mümkün mü? 
bildiğim kadarıyla kamera açmadığı sürece ip sadece microsoftun en yakın serverinin ip sini gösteriyor, birde mail göndermesini sağla gelen mailde ip kabak gibi görünüyor ama aldığın mailden öncede ayarlarından birini değiştirmen gerekiyor.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

nasıl bir ayar yapacam ve ip adresinden yerini tam olarak bulmak mumkün mü?
en önemli nokta karşıdakinin pc sinde başka bir msn açık mı? çünkü bir diğer msn ile normal benim arkadasım sohpet ederken diğer msn ile kız olarak kendini tanıtıyor acaba her iki msn de aynı pc de açılmış bunu ögrendigimzide her şey net ortaya çıkar resimli anlatım yapa bilir misiniz
en önemli nokta karşıdakinin pc sinde başka bir msn açık mı? çünkü bir diğer msn ile normal benim arkadasım sohpet ederken diğer msn ile kız olarak kendini tanıtıyor acaba her iki msn de aynı pc de açılmış bunu ögrendigimzide her şey net ortaya çıkar resimli anlatım yapa bilir misiniz
sohbet ederken gelen ip büyük olasılıkla microsoftun serveridir ona güvenemezsin bir aralar bu konuya bayağı sarmıştım hatta küfürleşme yüzünden karakolluk olmuştum microsofta müracaat etmeden karşı tarafın ipsini bulamamışlardı.
karşıdan mail alabilirsen yüksek ihtimal ipsini öğrenebilirsin sohbet ederken çok zor, imkansız gibi birşey.
o ayar olayıda forumda vardı hatta velociraptor vermişti.
karşıdan mail alabilirsen yüksek ihtimal ipsini öğrenebilirsin sohbet ederken çok zor, imkansız gibi birşey.
o ayar olayıda forumda vardı hatta velociraptor vermişti.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Eger velociraptor konuya deyinmiş ise kesinlikle bize faydası olacak bişidir.
link vermeniz mümkün mü acaba ben bulamdımda
link vermeniz mümkün mü acaba ben bulamdımda
- yesilaygunes
- Gigabyte2

tabiki gelişmiş bir program ama kesinlikle bulunur buna eminim. çünkü telefonları nasıl dinlemeye alıyorlarsa hangi hattın hangi telefon modeline girdigi ne yaptıgı detaylarına kadar bulunuyorsa kesinlikle bulunurda bilenler bilgisi saklamyı tercih ediyor olmalı :evil:
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Bu programı bulmak çok güçtür.Yayınlansa denemeyi çok isterdim...
teşekkürler
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
https://www.sordum.net/?p=1454modestus yazdı:karşıdan mail alabilirsen yüksek ihtimal ipsini öğrenebilirsin, o ayar olayıda forumda vardı hatta velociraptor vermişti.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

teşekkürler :
güzel abim ve tüm sordum.com :)) ailesi varolun.