windows 7 de bu problemi nasıl çözerim?
Re: windows 7 de bu problemi nasıl çözerim?
ramlerin yerini değiştirmrkte bazan sorun çözebiliyor değiştirerek dene, normalde 2gb yeterlidir ama buna kara verecek olan yine sensin deneyip bak. :wink:
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
seninle aramızdaki tek fark anakart birde psu hdd yi saymıyorum bile aynı sistemle çalışmayan oyun olmadı üstelik win 7 kullanıyorumripley yazdı:sistemimde 2 slot 4gb ram vardı.tek slotu söktüm sorun çözüldü gibi.dünden beri problem yok.2gb 800mhz ram oyun oynayacağımıda düşünürsek yeterli gelirmi acaba?
- ripley
- Byte3

dün arkadaşın 8800gt ekran kartını aldım.kendi bilgisayarıma taktım.windows 7 hatasız çalışmaya başladı.sorun benim ati 4850deymiş.şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.bu arada abbasador kasalarımızda aynı:)
windows7 şu an tam bir baş belası vistanın ilk zamanlarını yaşıyoruz, şu ana kadar sorun çıkarmayan faal bir bilgisayara rastlamadım, ev bilgisayarları idare ediyor ama onlarda ilk donanım sorunlarında geri xp ye dönüyorlar, kullanan yokmu çok var memnun olanda çok ama onlar msn, facebook, arada zorla yükleyebildikleri oyunlara takılan kesim.
velociraptorun vista için söylediğini ben bu işletim sistemi için söylemeye başladım...tam fiyasko.
mesela vatandaşın birisi gadgeti çalıştıramamış uğraştım bende çalıştıramadım adama böyle kullan dedim iki gün sonra gadget için vistaya döndü.
mesela gadget için aşağıdaki reg ayarı birişe yaramadı üstelik uac en tepede yine açamadım.
v.s v.s....
velociraptorun vista için söylediğini ben bu işletim sistemi için söylemeye başladım...tam fiyasko.
mesela vatandaşın birisi gadgeti çalıştıramamış uğraştım bende çalıştıramadım adama böyle kullan dedim iki gün sonra gadget için vistaya döndü.
mesela gadget için aşağıdaki reg ayarı birişe yaramadı üstelik uac en tepede yine açamadım.
Kod: Tümünü seç
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings]
"SidebarDockedPartsOrder"="0x1,0x2,0x3,0x4"
"AllowElevatedProcess"=dword:00000001