Rapidshare de Collector hesabi olusturulmasi
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19837 kez
Re: Rapidshare de Collector hesabi olusturulmasi
Üzgünüm alamiyorsun , kirmizi düzeltme yazilarima dikkat
- velociraptor
- Yottabyte4

sorma , rapid sitesinde kesinlikle o kirmizi aciklamalar yok , bende tesadüfen bir alman forumunda okuyup denedim , gercektende dogru
Hayır benim anlayamadığım, Premium rapid puanları free rapid puana çevirmek ne demektir? Madem işe yaramayacak ne diye böyle salakça bi özellik koymuşlar ki? Yada madem hiçbir işlevi yok ne diye free rapid puan tutuluyor? Sadece premium rapid puanı göster geç. :)
- velociraptor
- Yottabyte4

üstteki aciklamalarimda var , bir tisört , mp3 player vs almak icin kullanabiliyorsun
- uçs
- Petabyte3

ID ve pass kendimiz mi vericez,yoksa preminium şifresimi,10 sonra benim preminium bitecek..Sonrası Allah kerim.. :)Er0rr yazdı:Collector hesabina giris:
Collector hesabini gizlemeye neden gerek duydularsa :D
- velociraptor
- Yottabyte4

herhangi bir dosya upload et ve sonrasinda 1. resimdekini uygula , böylece bir premium hesabin olacak , ve tüm uploadlarini oraya yapabileceksin , verecegin emailine login name ve pass gelecek 
- diceratops
- Megabyte3

Aslında collector hesabı için çok pratik bir yöntem var.Collector hesabından bir metin belgesi upload edeceksin.Çalışmanı beğenen kişilere bana teşekkür etmek istiyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin diceksin.Sonra gelsin puanlar :D
- uçs
- Petabyte3

Dosya Upload ettim.İlk + işareti kaldırdım.Kullanıcı ismi,e-mail ve password yazdım,hesabı yarata tıkladım.hesab hazır dedi.Tabi bunlar ing.Free zone dan login olmak istedim..hata verdi.şimdi kullandığım preminium hesabinın ID ve pass ile girdim..3000 puan görünüyor.. :!:
- velociraptor
- Yottabyte4

o eskidendi artik 5 MB tan kücük dosyalarda puan alamiyorsunizzet35 yazdı:Aslında collector hesabı için çok pratik bir yöntem var.Collector hesabından bir metin belgesi upload edeceksin.Çalışmanı beğenen kişilere bana teşekkür etmek istiyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin diceksin.Sonra gelsin puanlar :D
simdi emailine bir kullanici adi (rakamlardn olusan)uçs yazdı:Dosya Upload ettim.İlk + işareti kaldırdım.Kullanıcı ismi,e-mail ve password yazdım,hesabı yarata tıkladım.hesab hazır dedi.Tabi bunlar ing.Free zone dan login olmak istedim..hata verdi.şimdi kullandığım preminium hesabinın ID ve pass ile girdim..3000 puan görünüyor.. :!:
ve birde pass gelmis olmasi gerek , free kismindan collector hesabina tiklayip giris yapman gerekiyordu
- uçs
- Petabyte3

Baktığımda yoktu,bir daha bakayım.. :)
Edit gelmemiş.. :!:
Edit gelmemiş.. :!:
- velociraptor
- Yottabyte4

pardon olusturdugun anda ekranda bu kullanici adi ve pass i görünmedimi ? saniyorumki ilk olusturdugun anda ekranda görünüyor olmasi gerekiyordu , olmadi birdaha olustur (uzun zman oldu benim collector hesabini alali)
- uçs
- Petabyte3

Hazır dedi ama dediğim gibi,vermiş olduğum kullanıcı adı ve pass girdiğimde(kendmin yazdığım pass)tekrar denememe rağmen girmedi ve kullandığım preminium ID ve pass ile girdim.. :!:
- velociraptor
- Yottabyte4

Rapidshare hatasini anlamis olacakki artik 10.000 puana verdigi 1 aylik premium hesabi icin
5000 Free Rapid points
5000 Premium Rapid points
---------------------------
10.000 Puan sekline getirmis , yani eskiden cöp olan Free rapid panlari artik 1 aylik premium üyeligin yarisi demek
5000 Free Rapid points
5000 Premium Rapid points
---------------------------
10.000 Puan sekline getirmis , yani eskiden cöp olan Free rapid panlari artik 1 aylik premium üyeligin yarisi demek