windows 7 ile ilgili onemli bir hata bir göz atin ltf.

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
erat23
Byte2
Byte2

windows 7 ile ilgili onemli bir hata bir göz atin ltf.

Mesaj gönderen erat23 »

Mehraba
Ben cok uzun zamandir bu formda ara ara girer bilgi edinirim ve cok faydalandim bunun icin https://www.sordum.net yetkilerine cok cok tesekur ederim.
windows 7 ile ilgili bir sorun var aslinda belkide explorer 8 ile ilgilidir tam emin degilim ben olayi anlatim bu konuda bilginizi ve fikirlerinizi bekliyorum simdiden tesekurler.
Sorun Su
Ben bir sesli chat sitesinde coadminim
birilerini ozel atarken ozel penceresi akmiyor yazisiyoruz her defasinda elle sayfanin basina donebiliyorum o an odadaki sayfa akiyor bir sorun yok ama ozeldeki pencere akmiyor ne yaptiysam bir cozum bulamadim bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.

not.xp ile explorer 7 de sorun yok
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19693 kez

Re: windows 7 ile ilgili onemli bur hata bir göz atin ltf.

Mesaj gönderen velociraptor »

peki firefox ile denedinizmi , bildigim kadari ile benzeri bir bug i.e 8 de vardi , hemen belirteyimki bunun isletim sisteminizle bir alakasinin oldugunu sanmiyorum , browser kaynakli bir sorun gibi duruyor
Kullanıcı avatarı
erat23
Byte2
Byte2

Re: windows 7 ile ilgili onemli bir hata bir göz atin ltf.

Mesaj gönderen erat23 »

Mehraba velociraptor
bende oyle dusunuyorum ie8 ilgilidir evet nasil nerden bu sorun giderilir bilmiyorum.
ben size soyle tarif etsem birde
sorunu cozdum soyle cozdum ekrani 800 600 yaparsam sorun gidermis oluyor ama bu defada odalarda yazi yazilan yer kayip oluyor yani ekran buyudumu odadaki yazi yazdigim yer kayip oluyor akran buyuklugunu hepsini denedim 800 600 de sorun gidermis oluyorum
ama dedigim hata cikiyor bu defada

firefox yukledim onla hic giremiyorum olmuyor firefox
selam ve saygilarimla